Biletul zilei tenis 08 septembrie 2021

0

Biletul zilei tenis 08 septembrie 2021 – Va propun pentru ziua de miercuri 2 meciuri din turneul de la US Open. Acesta are o cota totala de 2.75 si poate fi plasat pana la 19:20.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei tenis 08 septembrie 2021

Ponturi pariuri Emma Raducanu – Belinda Bencic (08.09, ora 19:00)

Emma Raducanu reuseste turneul vietii sale in acest an la US Open, jocul sau fiind unul fulminant, cu victorii extrem de clare.

Insa in sferturile de finala o va intalni pe elvetianca Belinda Bencic, nimeni alta decat campioana olimpica de la Tokyo, a carei incredere in joc a crescut substantial de la acea victorie.

Cu 13 victorii in ultimele 14 meciuri si cu un plus de experienta in astfel de faze superioare ale competitiei, ma astept ca Belinda Bencic sa detina controlul in acest duel si sa o invinga pe noua senzatie a tenisului feminin, Emma Raducanu.

Pont: Victorie Belinda Bencic @1.70 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Guarachi / Krawczyk – Ruse / Niculescu (09.09, ora 00:15)

Gabriela Ruse si Monica Niculescu au impresionat pe toata lumea cu jocul lor in aceasta editie de la US Open, Gabriela fiind in special o jucatoare de simplu.

Perechea Guarachi / Krawczyk este insa cea mai experimentata echipe intalnita de cuplul 100% romanesc, ele invingandu-le in optimile de finale pe Kichenok / Olaru, o formatie foarte solida.

Guarachi / Krawczyk este formatia mai sudata dintre cele doua, jucand doar dublu in circuit, iar experienta superioara a acestora ar trebui sa se vada in aceasta partida, obtinand calificarea in semifinale.

Pont: Victorie Guarachi / Krawczyk @1.62 >> CLICK AICI pentru a paria!

Bilet Tenis

Forma Bilet Tenis: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Bilet Tenis
Castigate: 7 din 28
Unitati: -1066

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
58 din 82 71% +1942.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here