Biletul zilei tenis 09 iunie 2021

0

Biletul zilei tenis 09 iunie 2021 – va propun pentru ziua de miercuri un bilet format din 2 evenimente din turneul de la Roland Garros. Acesta are o cota de 2.16 si poate fi plasat pana la 13:30

Ponturi pariuri pentru biletul zilei tenis 09 iunie 2021

Ponturi pariuri Rafael Nadal – Diego Schwartzman (ora 15:00)

  • Nadal este la un nivel de joc extraordinar asa cum ne-a obisnuit de fiecare data de Roland Garros dar mai are momente in care nu se concentreaza suficient si adversarul primeste sanse. S-a intamplat si cu Norrie si cu Sinner si niciunul n-a stiut sa profite.
  • Schwartzman n-a pierdut nici el niciun set in cele 4 meciuri jucate la Roland Garros iar revenirea din meciul cu Struff de la 1-5 in primul set a fost dovada combativitatii si daruirii acestuia la fiecare game, indiferent de scor.
  • Probabil ca Nadal va castiga meciul dar Schwartzman isi va vinde scump pielea, va profita de orice slabiciune a lui Rafa si va incerca sa stea aproape. Eu cred ca va reusi, cum a reusit si anul trecut tot la Roland Garros, si nu va pierde categoric.

Pont: Schwartzman(+10.5 game-uri) @1.44 >>> Click AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Maria Sakkari – Iga Swiatek (ora 13:30)

  • Swiatek joaca foarte bine si nu lasa sanse adversarelor, e favorita sa-si apere trofeul castigat anul trecut, si pe buna dreptate, are cel mai bun joc pe zgura chiar daca uneori se mai deconcentreaza si adversarele pot sa profite.
  • Sakkari a facut pana acum un turneu excelent iar apogeul a fost victoria clara, 6-1, 6-3 din optimi cu Kenin. Cred ca atuuile sale principale sunt jocul bun pe propriul serviciu si deplasarea in teren.
  • Nu cred ca va fi un meci dezechilibrat, Sakkari are armele ei si cu siguranta nu se va preda usor. Cu atat mai mult primul set cand pot aparea erori si de la Swiatek iar serviciul grecoaicei o poate tine aproape in set.

Pont: primul set – peste 8.5 game-uri @1.50 >>> Click AICI pentru a paria

Bilet Tenis

Forma Bilet Tenis: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
Bilet Tenis
Tennis.tipster.92
Castigate: 11 din 23
Unitati: +295

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
53 din 83 64% +1046.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here