Biletul zilei tenis 09 iulie 2021

0

Biletul zilei tenis 09 iulie 2021 – Va propun pentru ziua de vineri 2 meciuri din turneu masculin de la Wimbledon si cel feminin de la Bastad, ce au o cota totala de 2.60 si poate fi plasat pana la 12:00.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei tenis 09 iulie 2021

Ponturi pariuri Mihaela Buzarnescu – Nuria Parrizas-Diaz (09.07. ora 12:00)

Mihaela Buzarnescu defileaza in turneul disputat la Bastad, pe zgura, castigand toate cele 3 meciuri in minimum de seturi, pierzand foarte putine game-uri pe parcurs.

Nuria Parrizas-Diaz este o jucatoare din Spania de 30 de ani, ocupanta locului al 148-lea in clasamentul WTA, luand parte in mare parte a sezonului in turnee de nivel ITF disputate pe zgura.

bonus superbet pariuri casino fara depunere

Iberica, chiar daca a castigat 3 meciuri pana acum, pierzand doar un singur set, porneste cu a 2-a sansa impotriva romancei, iar eu ma astept ca Buzarnescu sa se califice intr-o noua finala WTA, reusind cea mai buna performanta a sezonului.

Pont: Victorie Mihaela Buzarnescu @1.53 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Novak Djokovic – Denis Shapovalov (09.07. ora 16:30)

Chiar si in momentele cand tenisul jucatorului canadian a atins apogeul, acestuia i-a fost aproape imposibil sa castige set impotriva jucatorului sarb, dovada fiind doar cele 2 seturi adjudecate in cele 6 confruntari directe.

Meciul va fi unul spectaculos, insa ca pronostic aleg consistenta superioara in joc a lui Djokovic, care in momentele importante ale partidelor poate produce cel mai bun tenis din circuit, in timp ce Denis Shapovalov deseori a comis greseli nefortate copilaresti in astfel de momente.

Asadar, aleg ca pronostic victorie in minimum de seturi pentru Novak Djokovic, jucatorul mai experimentat in aceste faze superioare ale turneelor de Grand Slam.

Pont: Novak Djokovic 3-0 @1.70 >> CLICK AICI pentru a paria!

Bilet Tenis

Forma Bilet Tenis: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut
Bilet Tenis
Castigate: 7 din 21
Unitati: -504

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
Radu Oprea
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut
14 din 21 67% +635.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here