Biletul zilei tenis 09 octombrie 2021

0

Biletul zilei tenis 09 octombrie 2021 – Va propun pentru ziua de sambata 2 meciuri din turneul masculin de la Indian Wells. Acesta are o cota totala de 2.04 si poate fi plasat pana la 21:00.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei tenis 09 octombrie 2021

Ponturi pariuri Alexei Popyrin – Hubert Hurkacz (09.10, ora 21:00)

Polonezul Hubert Hurkacz traverseaza o forma excelenta, acesta castigand turneul de la Metz din urma cu 2 saptamani, disputat pe hard indoor.

Alexei Popyrin este un jucator talentat, care insa nu a avut parte de o ultima parte a sezonului prea buna, singurul rezultat notabil fiind turul al 3-lea obtinut la US Open.

Pentru ambii protagonisti, hard-ul reprezinta suprafata preferata, insa tinand cont de forma de moment, consider ca Hubert Hurkacz va confirma statutul de favorit in aceasta confruntare.

Pont: Victorie Hubert Hurkacz @1.39 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Lloyd Harris – Alejandro Davidovich Fokina (10.10, ora 04:00)

Lloyd Harris este alaturi de cei din top 5 unul dintre cei mai solizi jucatori pe aceasta suprafata, jocul sau fiind bazat pe lovituri agresive care fac diferenta din spatele terenului.

Alejandro Davidovich Fokina este un specialist pe zgura, care insa are succes si pe aceasta suprafata, in primul tur trecand de Steve Johnson, insa americanul a comis multe greseli nefortate.

Diferenta dintre Johnson si Harris este una semnificativa in favoarea sud-africanului, urmand ca acesta sa controleze cu multa autoritate partida si sa se impuna fara prea mari probleme.

Pont: Victorie Lloyd Harris @1.47 >> CLICK AICI pentru a paria!

Bilet Tenis

Forma Bilet Tenis: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Bilet Tenis
Castigate: 9 din 21
Unitati: -170

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
59 din 90 66% +1263.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here