Biletul zilei tenis 10 iunie 2021

0

Biletul zilei tenis 10 iunie 2021 – va propun pentru ziua de joi un bilet format din 2 meciuri din semifinalele feminine ale turneului de la Roland Garros. Acesta are o cota de 2.32 si poate fi plasat pana la 16:00

Ponturi pariuri pentru biletul zilei tenis 10 iunie 2021

Ponturi pariuri Anastasia Pavlyuchenkova – Tamara Zidansek (ora 16:00)

O semifinala intre doua jucatoare care au un joc diferit, pe de o parte Zidansek se bazeaza pe jocul de asteptare din spatele terenului si pe de alta parte Pavlyuchenkova care serveste bine si incearca sa-si faca singura punctele.

Ambele au avut meciuri lungi in sferturile de finala decise in prelungirile setului decisiv deci nu poate fi vorba de forma fizica mai buna la vreuna dintre ele.

Eu aleg sa merg pe serviciul rusoaicei care a functionat foarte bine pe tot parcursul turneului, limita de peste 1.5 asi fiind atinsa in fiecare dintre cele 5 meciuri jucate. Cum probabil va fi un meci echilibrat si lung ma astept ca Pavlyuchenkova sa reuseasca 4-5 asi fara probleme.

Pont: Pavlyuchenkova – peste 1.5 asi @1.50 >>> Click AICI pentru a paria!

betano euro 2020 v2

Ponturi pariuri Barbora Krejcikova – Maria Sakkari (ora 17:30)

Si la acest meci aleg sa propun un pariu pe numarul de asi reusiti de grecoaica Maria Sakkari si asta pentru ca serviciul i-a functionat foarte bine in meciul cu Swiatek fiind arma principala cu care a reusit s-o invinga pe campioana de anul trecut.

5 asi cu Swiatek, 4 cu Kenin, 9 cu Mertens sunt reusitele cu serviciul ale Mariei Sakkari in ultimile 3 meciuri si cred ca pentru a putea trece de Krejcikova are nevoie de aceleasi performante.

Sakkari stie cum joaca adversara sa si cu siguranta va forta mereu cu serviciul, jocul de uzura, din spatele terenului n-o avantajeaza. Cred ca sunt premise ca sa reuseasca mai mult de 3.5 asi.

Pont: Sakkari – peste 3.5 asi @1.55 >>> Click AICI pentru a paria!

Biletul zilei tenis 10 iunie 2021 la Betano

Bilet Tenis

Forma Bilet Tenis: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat
Bilet Tenis
Tennis.tipster.92
Castigate: 11 din 22
Unitati: +395

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
53 din 82 65% +1146.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here