Biletul zilei tenis 10 iulie 2021

0

Biletul zilei tenis 10 iulie 2021 – Va propun pentru ziua de sambata 2 meciuri din turneu feminin de la Wimbledon si turneul Challenger de la Braunschweig, ce au o cota totala de 2.64 si poate fi plasat pana la 12:00.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei tenis 10 iulie 2021

Ponturi pariuri Vit Kopriva – Henri Laaksonen (10.07. ora 12:00)

Cehul Vit Kopriva reuseste cel mai bun sezon din cariera, fiind o prezenta constanta in fazele superioara ale turneelor Challenger, majoritatea avand loc pe zgura.

Henri Laaksonen este un jucator extrem de talentat, insa la fel ca multi alti jucatori, in turneele Challenger par sa nu isi gaseasca motivatia in joc, cedand cu usurinta unele puncte.

Chiar daca Kopriva a castigat 2 din cele 3 meciuri in set decisiv, in timp ce Laaksonen s-a impus de fiecare data in minimum de seturi in acest turneu, consider ca jucatorul din Cehia va oferi o replica buna in acest duel si isi va adjudeca cel putin un set.

Pont: Vit Kopriva +1.5 seturi @1.60 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Ashleigh Barty – Karolina Pliskova (10.07. ora 16:00)

In finala de la Wimbledon se vor intalni cele mai in forma jucatoare din acest turneu, Barty fiind deja o prezenta constanta in fazele superioare ale unor astfel de turnee, in timp ce Pliskova a reusit cel mai bun rezultat al sezonului.

Serviciul o ajuta extrem de mult pe Pliskova pe gazon, oferindu-i o incredere mare in joc, reusind in semifinale nu mai putin de 14 asi si oferind o singura minge de break Arynei Sabalenka intr-un meci de 3 seturi.

Meciul imi pare mai echilibrat decat o arata cotele, cehoaica avand sanse importante la victorie daca mentine acelasi ritm de joc precum in semifinale, astfel ca aleg un pronostic de +4.5 game-uri in favoarea Pliskovei, pronostic ce ar putea fi castigator in cazul disputarii unui set decisiv.

Pont: Karolina Pliskova +4.5 game-uri @1.65 >> CLICK AICI pentru a paria!

Bilet Tenis

Forma Bilet Tenis: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Bilet Tenis
Castigate: 1 din 1
Unitati: +118

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
3 din 3 100% +191.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here