Biletul zilei tenis 11.07.2024

Scris de adrian198110/07/2024
Bilet Tenis
Forma:
Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat
Manuel Cerundolo – Daniel Vallejo
Marc-Andrea Huesler – Hamad Medjedovic
Bilanț: 9 Câștigate *luna in curs
COTA
2.03

Pentru data de 11.07.2024, va propun biletul zilei din tenis format din doua meciuri din turnee challenger pe zgura care se desfasoara in aceasta saptamana.

Biletul Zilei Tenis 11 iulie 2024 are cota totala de 2.03 si poate fi jucat la agentia de pariuri online Superbet pana la ora 12:00, ora Romaniei. 

Ponturi pariuri tenis Manuel Cerundolo - Daniel Vallejo (ora 12:00)

La Iasi se disputa in aceasta saptamana un turneu challenger pe zgura cu jucatori buni din aceasta categorie iar acest meci este unul din optimile de finala.

Manuel Cerundolo este al treilea favorit al turneului dar tinand cont ca primii 2 favoriti au parasit turneul in primul tur, argentinianul a devenit principalul favorit la trofeu.

Si daca ne uitam la cum a jucat in ultima luna merita din plin acest statut pentru ca dupa Roland Garros a castigat 11 meciuri pe zgura consecutiv si si-a trecut in cont 2 trofee challenger.

Vallejo este aproape de locul 300 ATP, joaca preponderent turnee ITF si este, ca nivel de joc, mult sub ce arata Cerundolo in aceasta perioada.

Pont: Victorie Cerundolo, cota 1.38 - Pariaza pontul AICI!

Ponturi pariuri tenis Marc-Andrea Huesler - Hamad Medjedovic (ora 13:50)

Acest meci conteaza pentru optimile de finala ale turneului challenger pe zgura de la Salzburg, un turneu puternic la care participa multi jucatori buni.

Medjedovic a jucat la cel mai inalt nivel din circuit anul acesta pe zgura, reusind rezultate foarte bune in turnee de nivel ATP 1.000 (Madrid si Roma).

Sarbul e din ce in ce mai bun in circuit si are nevoie doar de un turneu de acest gen castigat pentru a accede in top 100 ATP iar dupa cum joaca nu va dura mult pana va ajunge acolo.

Huesler nu este in cea mai buna perioada a sa, la Roland Garros a pierdut neasteptat in primul tur al calificarilor si cred ca la acest moment Medjedovic este mult peste el ca si nivel de joc.

Pont: Victorie Medjedovic, cota 1.47 - Pariaza pontul AICI!

Bilet Tenis
Simplu Sistem
Evenimente: 2 Cota
Manuel Cerundolo - Daniel Vallejo
Victorie Cerundolo
1.38
Marc-Andrea Huesler - Hamad Medjedovic
Victorie Medjedovic
1.47
Cotă totală: 2.03
Miza: 50 100 200 RON
100

Alte 2 bilete interesante de azi

ponturi pe telefon
PRIMEȘTE PONTURI DIRECT PE TELEFON!

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

  1. Cine te tot lasă să dai ponturi? Pe lângă că tu aici pe site dai niște cote mult mai mari decât cele reale, nu prinzi efectiv niciun bilet. Ieri nu ai prins un meci, azi probabil la fel și de o săptămână nu știu dacă ai prins vre un bilet.. Lasă te de dat ponturi că nu e de tine.

    1. Toate biletele sunt date de seara, cotele se pot schimba, daca tu intri chiar inainte de inceperea meciurilor sunt sanse mici sa gasesti exact aceleasi cote.

      Nu pot fi prinse in fiecare zi, sunt turnee mici pana se termina Wimbledonul, se pot intampla surprize. De regula argumentele din text de pot convinge sau nu sa joci si tu pontul.

      Important este ca la final de saptamana/luna/an sa fie plus. Bafta!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
Bilet Tenis
9 Câștigate
14 Pierdute
39% Rata de castig
-219 Unitati
Rezultate:
Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Vezi Ponturi

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
sleepwalkR
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat
CÂȘTIGATE
30 din 44
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+944
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: