Biletul zilei tenis 11 iunie 2021

0

Biletul zilei tenis 11 iunie 2021 – Va propun pentru ziua de vineri un bilet format din 2 evenimente din turneele disputate pe iarba de la Stuttgart si de la Nottingham. Acesta are o cota de 2.35 si poate fi plasat pana la 12:00.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei tenis 11 iunie 2021

Ponturi pariuri Sam Querrey – Dominic Stricker (ora 12:00)

  • Ambii jucatori detin un serviciu extrem de impunator, cu ajutorul caruia pe aceasta suprafata isi castiga cu usurinta game-urile de serviciu.
  • Dupa un sezon modest, Sam Querrey a revenit pe suprafata sa preferata cu 2 victorii, fara niciun set pierdut, increderea sa fiind intr-o crestere vizibila, in timp ce tanarul sau adversar, de doar 18 ani, incearca sa isi faca un nume in circuit, reusind victorii solide in ultima perioada.
  • Cei doi jucatori vor fi greu de departajat in aceasta confruntare, fiind mari sanse ca meciul sa fie decis in urma unor tiebreak-uri, insa eu aleg ca pronostic un inceput de meci foarte strans, cu un scor egal dupa primele 6 game-uri, 3-3, sansele de a se realiza un break in startul meciul fiind mici.

    Pont: Scorul dupa primele 6 game-uri: 3-3 @1.57 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Johanna Konta – Alison Van Uytvanck (ora 13:00)

  • Johanna Konta revine pe iarba dupa un sezon 2021 modest, fara niciun rezultat notabil, insa la Nottingham a reusit deja 2 victorii, in care a pierdut un singur set, dovedind inca o data ca iarba reprezinta suprafata sa preferata.
  • Alison Van Uytvanck a obtinut si ea 2 victorii in minimum de seturi, destul de categorice, insa adversarele sale au fost mult mai modeste decat Johanna Konta.
  • In fata propriilor spectatori, britanica porneste cu prima sansa si ma astept sa confirme acest statut printr-un nou succes si chiar daca partida se anunta una echilibrata, consistenta superioara pe aceasta suprafata o recomanda pe Konta.

    Pont: Victorie Johanna Konta @1.50 >> CLICK AICI pentru a paria!

Bilet Tenis

Forma Bilet Tenis: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
Bilet Tenis
Tennis.tipster.92
Castigate: 12 din 23
Unitati: +395

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
53 din 82 65% +1146.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here