Biletul zilei tenis 11 iulie 2021

0

Biletul zilei tenis 11 iulie 2021 – Va propun pentru ziua de sambata 2 meciuri din turneu masculin de la Wimbledon si turneul ATP de la Bastad, ce au o cota totala de 2.85 si poate fi plasat pana la 13:20.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei tenis 11 iulie 2021

Ponturi pariuri Dennis Novak – Viktor Durasovic (11.07. ora 13:20)

Dennis Novak nu a reusit un sezon prea consistent, insa pe zgura tenisul sau poate atinge un nivel destul de ridicat, iar in calfiicarile de la Bastad intalneste un jucator destul de neexperimentat, Viktor Durasovic.

Norvegianul Durasovic, la 24 de ani, ocupa doar locul al 374-lea in clasamentul ATP, luand parte doar in turnee ITF in intreaga cariera, castigand un astfel de turneu la inceputul acestei luni.

bonus superbet pariuri casino fara depunere

Desi traverseaza o forma buna, adversarii din turneele ITF sunt net inferiori lui Dennis Novak, un jucator experimentat, care ma astept sa domine acest meci cu multa autoritate, obtinand o victorie usoara, in minimum de seturi.

Pont: Dennis Novak 2-0 @1.82 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Novak Djokovic – Matteo Berrettini (11.07. ora 13:20)

Singura sansa in aceasta partida a lui Matteo Berrettini o reprezinta un inceput de meci solid, in care trebuie sa fie foarte atent in spatele propriului serviciu.

Novak Djokovic pare imbatabil din nou in acest turneu, disputatand a 7-a finala la Wimbledon, iar in acest meci porneste ca mare favorit.

Italianul a reusit un sezon de iarba de exceptie, cu victorie la Queens si finala la Wimbledon, iar un pronostic interesant imi pare un inceput de meci echilibrat, in care cei doi vor incerca sa se acomodeze cu jocul adversarului, scorul urmand sa fie egal dupa primele 4 game-uri, 2-2.

Pont: Scorul dupa primele 4 game-uri: 2-2 @1.57 >> CLICK AICI pentru a paria!

Bilet Tenis

Forma Bilet Tenis: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Bilet Tenis
Castigate: 7 din 22
Unitati: -604

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
Radu Oprea
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat
15 din 22 68% +795.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here