Biletul zilei tenis 11 septembrie 2021

0

Biletul zilei tenis 11 septembrie 2021 – Va propun pentru ziua de sambata 2 meciuri atat din turneul de la US Open, cat si din cel WTA de la Karlsruhe. Acesta are o cota totala de 2.70 si poate fi plasat pana la 17:30.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei tenis 11 septembrie 2021

Ponturi pariuri Jaqueline Cristian – Mayar Sherif (11.09, ora 17:30)

Cele doua jucatoare se vor lupta pentru un loc in finala turneului de la Karlsruhe, turneu de 125 de puncte, ambele fiind intr-o forma excelenta.

Singurul meci direct precedent s-a disputat in luna mai, in calificarile turneului de la Roland Garros, unde Jaqueline Cristian a castigat cu 7-6 in setul decisiv.

Insa de atunci, Mayar Sherif a avut o vara excelenta, cu finala disputata la Cluj, iar in acest turneu este fara set pierdut, iar eu consider ca de aceasta data egipteanca o va egala in confruntarile directe pe romanca.

Pont: Victorie Mayar Sherif @1.72 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Leylah Fernandez – Emma Raducanu (11.09, ora 23:00)

Probabil una dintre cele mai asteptate finale din istoria tenisului va avea loc in finala feminina de la US Open, intre doua jucatoare care nu erau nascute la atentatele de acum 20 de ani.

Emma Raducanu este venita din calificari, fiind fara set pierdut in toate cele 9 partide disputate, insa Leylah Fernandez a invins jucatoare precum Naomi Osaka, Elina Svitolina sau Aryna Sabalenka.

Meciul se anunta unul extrem de spectaculos, iar ca pronostic eu consider ca Leylah Fernandez, desi porneste cu a 2-a sansa, isi va adjudeca cel putin un set, Emma Raducanu fiind un adversar mai accesibil decat jucatoarele precedente eliminate in turneu.

Pont: Leylah Fernandez +1.5 seturi @1.57 >> CLICK AICI pentru a paria!

Bilet Tenis

Forma Bilet Tenis: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut
Bilet Tenis
Castigate: 4 din 15
Unitati: -414

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
38 din 53 72% +1333.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here