Biletul zilei tenis 12 iulie 2021

0

Biletul zilei tenis 12 iulie 2021 – Va propun pentru ziua de luni 3 meciuri din turneele de zgura ce au loc in aceasta saptamana, atat in circuitul ATP, cati si in cel WTA, ce au o cota totala de 3.42 si poate fi plasat pana la 13:20.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei tenis 12 iulie 2021

Ponturi pariuri Francisco Cerundolo – Blaz Rola (12.07. ora 13:20)

Francisco Cerundolo este un jucator talentat, la inceput de cariera, cu rezultate deja notabile pe zgura, in comparatie cu adversarul sau, care s-a descurcat mult mai bine pe hard in cariera.

In primul tur de calificari, Cerundolo s-a impus usor cu 6-3 6-1 in fata unui suedez necunoscut, in timp ce Rola a avut nevoie de set decisiv pentru a invinga tot un reprezentant al gazdelor, la fel de necunoscut.

bonus superbet pariuri casino fara depunere

Cu un joc mult mai consistent pe aceasta suprafata, mizez pe Francisco Cerundolo in acest meci, avand o sansa importanta de a se califica pe tabloul principal al unui turneu ce l-ar putea ajuta sa creasca in clasament.

Pont: Victorie Francisco Cerundolo @1.62 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Irina Bara – Sara Errani (12.07. ora 13:30)

Ambele jucatoare au un stil asemanator de joc, preferand schimburile lungi de mingi, in care se asteapta mereu greseala adversarei.

Tinand cont de temperata ridicata care se anunta la ora disputarii partidei, ma astept ca initiativa jocului sa alterneze intre cele doua jucatoare, urmand sa aiba loc o confruntare extrem de lunga.

Sara Errani porneste cu prima sansa in partida, insa Irina Bara este o jucatoare rezistenta pe zgura, iar ca pronostic aleg un meci lung, cu un numar ridicat de game-uri.

Pont: Peste 19.5 game-uri @1.52 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Corentin Moutet – Steven Baez (12.07. ora 14:50)

Acest meci se anunta unul de mare lupta, ambii jucatori fiind jucatori ce prefera schimburile lungi de mingi din spatele terenului.

Fara a avea o arma principala in arsenal, cei doi jucatori se bazeaza pe o rezistenta ridicata in schimburile de mingi, insa cei doi au acelasi stil de joc, urmand sa se anihilize reciproc.

Astfel, chiar daca Coretin Moutet este jucatorul mai experimentat, ma astept la un meci lung, intins cel mai probabil pe 3 seturi, iar ca pronostic aleg un numar ridicat de game-uri, ce poate fi atins cu multa usurinta.

Pont: Peste 19.5 game-uri @1.39 >> CLICK AICI pentru a paria!

Bilet Tenis

Forma Bilet Tenis: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Bilet Tenis
Castigate: 7 din 22
Unitati: -604

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
Radu Oprea
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat
15 din 22 68% +795.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here