Biletul zilei tenis 12 septembrie 2021

0

Biletul zilei tenis 12 septembrie 2021 – Va propun pentru ziua de duminica 3 meciuri atat din turneul de la US Open, cat si din cel WTA de la Luxembourg si circuitul Challenger. Acesta are o cota totala de 3.02 si poate fi plasat pana la 14:00.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei tenis 12 septembrie 2021

Ponturi pariuri Sebastian Baez – Franca Agamenone (12.09, ora 14:00)

Sebastian Baez a fost impecabil in intreaga saptamana la Kiev, jocul sau fiind superior tuturor adversarilor sai.

Franca Agamenone este un italian in varsta de 28 de ani, care traverseaza cea mai buna perioada din cariera, disputand toate meciurile din acest sezon in circuitul Challenger pe zgura.

Chiar daca are doar 20 de ani, Sebastian Baez este jucatorul mai experimentat, cu meciuri la un nivel mult mai ridicat decat adversarul sau si ma astept sa incheie saptamana cu trofeu castigat.

Pont: Victorie Sebastian Baez @1.27 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Jule Niemeier – Tereza Smitkova (12.09, ora 14:30)

Jule Niemeier si-a facut un nume in circuit in ultima perioada, reusind cateva turnee foarte reusite, disputand meciuri impotriva unor nume mari in circuit.

Tereza Smitkova a coborat foarte mult in clasament, ocupand in prezent locul al 360-lea, insa in ultima vreme s-a descurcat excelent in turneele ITF disputate pe zgura.

Mult mai obisnuita cu suprafata de joc de la Luxembourg, hard indoor, Jule Niemeier porneste cu prima sansa in acest duel si ma astept sa controleze partide printr-un joc variat ce ii va aduce victoria.

Pont: Victorie Jule Niemeier @1.62 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Gauff / Mcnally – Stosur / Zhang (12.09, ora 20:00)

Americancele Coco Gauff si Catty Mcnally sunt foarte aproape de a scrie istorie in turneul de la US Open, pornind cu prima sansa in finala de dublu.

Ambele formatii au aratat o forma excelenta pe tot parcursul turneului, insa calitatea in joc a americancelor si sustinerea frenetica a publicului le va purta spre castigarea primului trofeu de Grand Slam.

Pana in acest moment, Sam Stosur si Shuai Zhang si-au dominat adversarele in schimburile de mingi din spatele terenului, insa americancele au probabil cel mai complet joc, fiind solide atat din spatele liniei de fund, cat si in zona fileului.

Pont: Victorie Gauff / Mcnally @1.47 >> CLICK AICI pentru a paria!

Bilet Tenis

Forma Bilet Tenis: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Bilet Tenis
Castigate: 7 din 28
Unitati: -1066

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
58 din 82 71% +1942.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here