Biletul zilei tenis 12 octombrie 2021

0

Biletul zilei tenis 12 octombrie 2021 – Va propun pentru ziua de marti 3 meciuri din turneul feminin de la Indian Wells si turneul Challenger de la Napoli. Acesta are o cota totala de 2.74 si poate fi plasat pana la 12:00.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei tenis 12 octombrie 2021

Ponturi pariuri Federico Coria – Andrea Arnaboldi (12.10, ora 12:00)

Federico Coria este un jucato redutabil pe aceasta suprafata lenta, jucator caruia ii place sa dicteze ritmul de joc din spatele terenului.

Andrea Arnaboldi este un jucator ce s-a evidentiat in cariera in special pe suprafata dura, jocul sau fiind axat pe multe veniri in preajma fileului.

Tinand cont de suprafata de joc, una lenta, ma astept ca Federico Coria sa domine cu multa autoritate schimburile de mingi si sa obtina o calificarea facila in turul urmator.

Pont: Victorie Federico Coria @1.25 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Bernabe Zapata – Andrea Pellegrino (12.10, ora 12:00)

Pentru Andrea Pellegrino va fi al 11-lea meci disputat in 2 saptamani, fiind finalist in ultimele 2 turnee Challenger disputate, iar efortul fizic depus a fost unul extrem de consistent.

Bernabe Zapata este un adversar redutabil pe orice jucator din circuitul Challenger, iar in acest meci porneste cu prima sansa, fiind jucatorul mai bine clasat si cu un joc mai consistent.

Nu il vad pe Andrea Pellegrino sa poata mentine acelasi ritm ridicat de joc pentru a 3-a saptamana consecutiva, urmand sa cedeze acest meci destul de usor.

Pont: Victorie Bernabe Zapata @1.50 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Iga Swiatek – Jelena Ostapenko (12.10, ora 21:00)

Iga Swiatek a fost de neoprit impotriva Veronikai Kudermetova in meciul de duminica, pe care a invins-o cu 6-1 6-0, urmand sa o intalneasca in turul urmator pe Jelena Ostapenko, o jucatoare careia ii place sa dicteze ritmul partidei.

Letona nu va avea foarte multe ocazii de a face acest lucru, Swiatek avand o agresivitate si o precizie in lovituri extraoridinara, arme cu care va face cu siguranta diferenta.

Poloneza are un joc mai consistent, o forma de moment de exceptie, iar eu consider ca va obtine o victorie usoara in acest duel.

Pont: Iga Swiatek castiga primul set si meciul @1.45 >> CLICK AICI pentru a paria!

Bilet Tenis

Forma Bilet Tenis: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Bilet Tenis
Castigate: 9 din 21
Unitati: -170

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
58 din 89 65% +1203.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here