Biletul zilei tenis 13 iulie 2021

Scris de Tennis.tipster.9213/07/2021
Bilet Tenis
Forma:
Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Bilanț: 8 Câștigate *luna in curs
COTA
2.81

Biletul zilei tenis 13 iulie 2021 – Va propun pentru ziua de marti 3 meciuri din turneele de zgura ce au loc in aceasta saptamana, atat in circuitul ATP, cati si in cel WTA. Acesta are o cota totala de 3.25 si poate fi plasat pana la 13:00.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei tenis 13 iulie 2021

Ponturi pariuri Federico Delbonis – Zhishen Zhang (13.07. ora 13:00)

Federico Delbonis este un expert al acestei suprafete, sezonul sau pe zgura fiind unul excelent pana acum cu o optime de finala disputata la Roland Garros si o semifinala disputata la Belgrad.

Zhishen Zhang este un jucator in special de suprafata dura, jocul sau fiind unul agresiv, fara a fi rezistent in schimburile de mingi caracteristice acestei suprafete lente, insa in calificarile acestui turneu a castigat 2 meciuri in minimum de seturi.

Diferenta dintre cei doi jucatori pe aceasta suprafata este una net superioara argentianianul Delbonis, pentru care acest duel ar trebui sa reprezinta o incalzire pentru fazele superioare la care ar trebui sa ajunga fara prea mari probleme.

Pont: Federico Delbonis castiga primul set si meciul @1.47 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Jill Teichmann – Maryna Zanevska (13.07. ora 13:00)

Desi nu traverseaza o forma foarte buna, Jill Teichmann incearca un turneu solid in fata propriilor spectatori la Lausanne, pornind cu prima sansa impotriva Marynei Zavevska.

Belgianca este o jucatoare in special de nivel ITF, reusind sa castige un astfel de turneu in luna iunie, insa Jill Teichmann, intr-o zi buna, poate produce un tenis de o calitate net superioara.

Consider ca elvetianca va reusi sa se impuna in acest duel, in ciuda unui meci echilibrat, incarcandu-se excelent din sustinerea spectatorilor, iar arsenalul de lovituri este mult mai bogat decat al adversarei sale.

Pont: Victorie Jill Teichmann @1.42 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Daniel Altmaier – Filip Krajinovic (13.07. ora 13:00)

Filip Krajinovic a avut parte de o ultima perioada modesta in circuit, fara niciun rezultat notabil, insa ramane un jucator de top, care poate oricand sa invinga adversari de top 10.

Germanul Daniel Altmaier vine in turneul de la Hamburg dupa ce a castigat Challenger-ul de la Braunschweig, fara sa piarda niciun set, insa adversarii au fost de un calibru inferior lui Krajinovic.

Este greu de crezut ca germanul Altmaier va mai gasi resurse fizice pentru inca o saptamana lunga la Hamburg, iar o cota sigura pentru acest meci imi pare cea in care Filip Krajinovic isi va adjudeca cel putin un set, avand insa sanse mari la victorie.

Pont: Filip Krajinovic +1.5 seturi @1.35 >> CLICK AICI pentru a paria!

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
Bilet Tenis
8 Câștigate
5 Pierdute
62% Rata de castig
443 Unitati
Rezultate:
Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat
Vezi Ponturi

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
CaraCiprian
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat
CÂȘTIGATE
21 din 40
PROCENTAJ
53%
UNITĂȚI
+544
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: