Biletul zilei tenis 15 iulie 2021

0

Biletul zilei tenis 15 iulie 2021 – Va propun pentru ziua de joi 2 meciuri din turneele de zgura ce au loc in aceasta saptamana, la Lausanne, respectiv Hamburg. Acesta are o cota totala de 2.44 si poate fi plasat pana la 16:30.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei tenis 15 iulie 2021

Ponturi pariuri Federico Delbonis – Albert Ramos (15.07. ora 16:30)

7-4 este scorul confruntarilor directe in favoarea argentinianul Delbonis, acesta impunandu-se in ultimele 3 partide, fara sa piarda niciun set.

Chiar daca au fost partide incheiate in minimum de seturi, cel putin 1 set dintre acestea a ajuns sa fie decis in prelungiri, ceea ce inseamna ca duelurile directe au fost mereu echilibrate.

bonus superbet pariuri casino fara depunere

Aleg asadar un pronostic cu un numar ridicat de game-uri, asteptandu-ma din nou la cel putin un tiebreak in meci sau un set decisiv disputat pentru alegerea invingatorului.

Pont: Peste 21.5 game-uri @1.70 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Fiona Ferro – Alycia Parks (15.07. ora 16:30)

Fiona Ferro este una dintre cele mai talentate jucatoare din circuit, cu un joc extrem de natural si lovituri foarte adanci si bine executate, in special pe zgura, unde timpul de pregatire a loviturilor este mai mare.

Alycia Parks este o tanara jucatoare din Sua, care a reusit surpriza primului tur prin victoria la Anna-Lena Friedsam, americanca fiind mai obisnuita cu suprafata rapida de hard.

Diferenta de experienta este net superioara in favoarea Fionei Ferro si consider ca acest duel va fi unul usor de castigat de jucatoarea franceza, in minimum de seturi, Ferro fiind una dintre principale favorite la castigarea trofeului.

Pont: Fiona Ferro 2-0 @1.44 >> CLICK AICI pentru a paria!

Bilet Tenis

Forma Bilet Tenis: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Bilet Tenis
Castigate: 7 din 22
Unitati: -604

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
Radu Oprea
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat
15 din 22 68% +795.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here