Biletul zilei tenis 16 mai 2021

0

Biletul zilei tenis 16 mai 2021 – Va propun pentru ziua de duminica un bilet format din 2 evenimente din turneul de la Roma, din calificarile turneului masculin de la Geneva, respectiv cel feminin de la Parma. Acesta are o cota de 2.54 si poate fi plasat pana la 11:30.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei tenis 16 mai 2021

Ponturi pariuri Prajnesh Gunneswaran – Mackenzie Mcdonald (ora 11:30)

  • Mackenzie Mcdonald a luat parte in cateva turnee pe zgura in aceasta perioada, atat in circuitul ATP, cat si in cel Challenger, reusind o serie importanta de victorii, ceea ce ii ofera incredere pe aceasta suprafata, cu care nu a fost foarte obisnuit in trecut.
  • Adversarul sau, Prajnesh Gunneswaran a participat in 3 turnee pe aceasta suprafata lenta, insa a fost invins de fiecare data in primul tur, traversand o forma nefasta.
  • Rezultatele din ultima perioada il recomanda asadar pe jucatorul american in aceasta partida, avand posibilitatea de a obtine un rezultat important la Geneva, tinand cont de faptul ca multi jucator de top iau o pauza inainte de Roland Garros, iar in acest meci consider ca isi va respecta cu autoritate statutul de favorit.

    Pont:Mackenzie Mcdonald 2-0 @1.87 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Nadia Podoroska – Timea Babos (ora 17:15)

  • Nadia Podoroska a obtinut una dintre victoriile carierei in aceasta saptamana, la Roma, in fata Serenei Williams, avand un moral excelent in aceasta perioada, dovedind inca o data ca zgura reprezinta cea mai buna suprafata a sa.
  • Timea Babos pare sa nu isi mai poata regasi forma ce a dus-o pana pe locul al 25-lea in 2016, ocupand in prezent un loc in a 2-a suta mondiala, iar rezultatele lipsesc cu desavarsire.
  • Ultima infrangere suferita a fost intr-un turneu de nivel ITF, in Spania, impotriva unei jucatoare necusnoscute, iar aceasta serie va continua si in acest turneu, diferenta de consistenta in joc fiind superioara jucatoarei din Argentina.

    Pont: Victorie Nadia Podoroksa @1.36 >> CLICK AICI pentru a paria!

Bilet Tenis

Forma Bilet Tenis: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Bilet Tenis
Castigate: 8 din 17
Unitati: +13

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut
47 din 73 64% +879.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here