Biletul zilei tenis 18 mai 2021

0

Biletul zilei tenis 18 mai 2021 – Va propun pentru ziua de marti un bilet format din 3 evenimente atat din turneele masculine de la Geneva si Lyon, cat si din cel feminin de la Parma. Acesta are o cota de 2.81 si poate fi plasat pana la 12:00.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei tenis 18 mai 2021

Ponturi pariuri Varvara Gracheva – Petra Martic (ora 12:00)

 • Croata Petra Martic a reusit un turneul excelent la Roma, unde a ajuns pana in semifinale, iar la Parma are sanse de a ajunge din nou in fazele superioare, tabloul de concurs fiind mult mai accesibil.
 • In primul meci o va intalni pe rusoaica Varvara Gracheva, o jucatoare talenta, insa care nu are un joc la fel de consistent precum Martic.
 • Cu o experienta net superioara si aflata intr-o forma buna, Petra Martic porneste ca mare favorita in aceasta confruntare si cred ca se va impune fara probleme, avand de asemenea si un arsenal de lovituri superior adversarei sale.

  Pont: Victorie Petra Martic @1.38 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Benjamin Bonzi – Karen Khachanov (ora 12:00)

 • Rusul Karen Khachanov este consider favoritul acestei confruntari din primul tur de la Lyon, impotriva reprezentatului gazdelor, Benjamin Bonzi.
 • Fara a fi in cea mai buna forma in acest moment, Karen Khachanov este jucatorul mai experimentat dintrei cei doi, cu un joc mai consistent, iar la Lyon are sansa de a atinge fazele superioare, datorita faptului ca tabloul este mult mai accesibil.
 • Asadar, am incredere intr-un rezultat bun din partea jucatorului rus, reusind o victorie usoara.

  Pont: Victorie Karen Khachanov @1.36 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Henri Laaksonen – Marton Fucsovics (ora 13:00)

 • Marton Fucsovics a fost foarte aproape de o victorie impotriva lui Dominic Thiem la Roma, demonstrand ca traverseaza o perioada excelenta a carierei.
 • Henri Laaksonen este un jucator talentat, insa destul de inconsistent si deseori delasator pe teren, fiind fara niciun rezultat notabil in ultimele sezoane.
 • Diferenta dintre cei doi jucatori in prezent este una vizibila, iar maghiarul Marton Fucsovics ar trebui sa se impuna fara probleme in aceasta confruntare, el fiind considerat unul dintre favoritii la castigarea trofeului din acest an de la Geneva.

  Pont: Marton Fucsovics -3.5 game-uri @1.50 >> CLICK AICI pentru a paria!

Bilet Tenis

Forma Bilet Tenis: Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Bilet Tenis
Castigate: 4 din 16
Unitati: -514

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
39 din 56 70% +1211.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here