Biletul zilei tenis 18 iulie 2021

0

Biletul zilei tenis 18 iulie 2021 – Va propun pentru ziua de duminica 2 meciuri din turneele ce au loc in aceasta saptamana, la Newport pe iarba in circuitul ATP, respectiv la Praga, pe hard in circultul WTA. Acesta are o cota totala de 2.96 si poate fi plasat pana la 14:00.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei tenis 18 iulie 2021

Ponturi pariuri Tereza Martincova – Barbora Krejcikova (17.07. ora 14:00)

Barbora Krejcikova porneste ca mare favorita in aceasta confruntare, fiind in cea mai buna forma din cariera, insa si Tereza Martincova a impresionat prin jocul sau in aceasta saptamana, fiind fara set pierdut in cele 4 partide precedente.

Ultimul meci direct s-a decis in minimum de seturi in favoare Krejcikovei, dar primul set a fost castigat doar cu 7-5. Astfel, partida disputandu-se pe hard, break-urile vor fi mai dificil de realizat, iar seturile au sanse mai mari sa ajunga in prelungiri.

bonus superbet pariuri casino fara depunere

Pronosticul ales de mine este un numar ridicat de game-uri, pronostic care ar fi castigator si cu 2 seturi decise in prelungiri.

Pont: Peste 19.5 game-uri @1.85 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Kevin Anderson – Jenson Brooksby (17.07. ora 21:30)

Kevin Anderson este favoritul acestei finale pe iarba de la Newport, serviciul sau fiind la un nivel foarte inalt in intreaga saptamana, castigand multe puncte usoare.

Jenson Brooksby este supriza placuta a acestei competitii, fiind la cel mai bun rezultat din cariera, jocul sau fiind foarte bine adaptat acestei suprafete rapide.

Ma astept ca sud-africanul sa se impuna in acest meci, insa un pariu mai sigur imi pare ca scorul sa fie egal dupa primele 4 game-uri, ambii jucatori cautand sa nu piarda controlul partide inca din startul meciului, insa vor fi si momente de tatonare.

Pont: Scorul dupa primele 4 game-uri: 2-2 @1.60 >> CLICK AICI pentru a paria!

Bilet Tenis

Forma Bilet Tenis: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut
Bilet Tenis
Castigate: 7 din 21
Unitati: -504

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
Radu Oprea
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut
14 din 21 67% +635.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here