Biletul zilei tenis 19 iulie 2021

0

Biletul zilei tenis 19 iulie 2021 – Va propun pentru ziua de luni 2 meciuri din turneele ce au loc in aceasta saptamana, la Gdynia pe zgura in circuitul WTA, respectiv la Gstaadt, tot pe zgura in circultul ATP. Acesta are o cota totala de 2.72 si poate fi plasat pana la 13:30.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei tenis 19 iulie 2021

Ponturi pariuri Johan Nikles – Vit Kopriva (19.07. ora 13:30)

Vit Kopriva este un jucator de 24 din Cehia, aflat intr-o crestere constanta de forma in ultimul sezon, momentan ocupand locul al 249-lea, insa cu un rezultat bun la Gstaad, ar putea intra in top 200 ATP.

Johan Nikles a beneficiat de o invitatie din partea organizatorilor pentru a intra pe tabloul principal de la Gstaad, locul sau in clasament nepermintandu-i acest lucru, ocupand in preznet locul al 409-lea.

bonus superbet pariuri casino fara depunere

Vit Kopriva a avut multe rezultate notabile in circuitul Challenger in comparatie cu adversarul sau, fiind un jucator mult mai competitiv si experimentat, astfel incat eu aleg victoria jucatorul din Cehia ca pronostic pentru acest duel.

Pont: Victorie Vit Kopriva @1.38 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Federica Di Sarra – Irina Bara (19.07. ora 14:00)

Federica di Sarra este o jucatoare nu foarte cunoscuta din Italia, ajunsa la 31 ani, care a reusit sa castige 2 meciuri pe tabloul de calificare la Gdynia pentru a accede pe tabloul principal de concurs.

Irina Bara porneste insa ca mare favorita in acest duel, fiind o jucatoare mult mai experimentata, cu meciuri importante in circuitul WTA si cu un stil de joc in care nu comite multe greseli nefortate de-a lungul unei partide.

Romanca are o sansa importanta in acest turneu, iar primul meci se anunta unul facil, diferenta dintre cele doua fiind una semnificativa, iar eu mizez pe o victorie a Irinei in minimum de seturi, fara prea mari emotii.

Pont: Irina Bara 2-0 @1.97 >> CLICK AICI pentru a paria!

Bilet Tenis

Forma Bilet Tenis: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut
Bilet Tenis
Castigate: 7 din 21
Unitati: -504

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
Radu Oprea
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut
14 din 21 67% +635.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here