Biletul zilei tenis 20 iulie 2021

0

Biletul zilei tenis 20 iulie 2021 – Va propun pentru ziua de marti 2 meciuri din turneele de zgura ce au loc in aceasta saptamana, la Gstaad in circuitul ATP, respectiv la Gdinya, in circuitul WTA. Acesta are o cota totala de 2.49 si poate fi plasat pana la 13:00.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei tenis 20 iulie 2021

Ponturi pariuri Laszlo Djere – Thiago Seyboth Wild (20.07. ora 13:00)

Sarbul Laszlo Djere, semifinalist in turneul de la Hamburg, traverseaza o forma buna in aceste momente, confirmand inca o data ca zgura reprezinta suprafata sa favorita.

Thiago Seyboth Wild este un tanar jucator brazilian, extrem de talentat, care insa nu a reusit pana in acest moment sa faca tranzitia de la turneele Challenger la cele din circuitul ATP.

Chiar saptamana trecuta cei doi jucatori s-au intalnit intr-o confruntare directa, in turul secund de la Hamburg, unde Laszlo Djere s-a impus in minimum de seturi, cu 7-6 6-1 si ma astept sa repete aceeasi performanta si in acest turneu.

Pont: Laszlo Djere -2.5 game-uri @1.40 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Irina Begu – Ysaline Bonaventure (20.07. ora 13:30)

Irina Begu doreste sa depaseasca rezultatul negativ de la Budapesta de saptamana trecuta, avand un adversar mai accesibil in acest turneu.

Ysaline Bonaventure nu m-a impresionat niciodata in circuit, fiind o jucatoare talentata, insa cu o deplasare deficitara in teren, iar la cel mai inalt nivel, acest aspect al jocului poate fi decisiv.

Ma astept astfel ca Irina sa domine in intregime partida, avand o calitate in joc superioara adversarei sale, astfel incat aleg un succes al romancei in minimum de seturi, fara prea mari emotii.

Pont: Irina Begu 2-0 @1.78 >> CLICK AICI pentru a paria!

Bilet Tenis

Forma Bilet Tenis: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Bilet Tenis
Castigate: 1 din 1
Unitati: +118

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
3 din 3 100% +191.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here