Biletul zilei tenis 20 august 2021

0

Biletul zilei tenis 20 august 2021 – Va propun pentru ziua de vineriun bilet format din 2 meciuri din competitia feminina a turneului de la Cincinnati. Acesta are o cota totala de 2.27 si poate fi plasat pana la 18:00.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei tenis 20 august 2021

Ponturi pariuri Ashleigh Barty – Barbora Krejcikova (ora 18:00)

Krejcikova a jucat foarte bine in cele 3 meciuri de la Cincinnati, in optimi, desi a pierdut un set, nu si-a cedat deloc serviciul in fata Muguruzei desi jucatoarea din Spania este foarte agresiva la retur.

Si Barty a servit perfect cu Azarenka si si-a pastrat serviciul imaculat, lidera mondiala avusese in turul anterior un meci greu cu Watson pe care l-a castigat tot cu constanta la serviciu.

In aceste conditii cred ca sunt premise sa avem cel putin un set cu prelungiri, situatie in care avest over devine castigator si daca meciul se incheie in minim de seturi.

Pont: peste 18.5 gameuri @1.45 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Angelique Kerber – Petra Kvitova (ora 18:00)

Kerber a produs 3 surprize la acest turneu eliminandu-le pe rand pe Sakkari, Svitolina si Ostapenko, pe ultimile doua in meciuri lungi care au avut nevoie de set decisiv.

Kvitova a facut o adevarata demonstratie de forta in meciul cu Jabeur care era intr-o forma foarte buna, asta dupa ce trecuse, tot in minim de seturi de Kudermetova si Keys.

Daca Kvitova isi va pastra nivelul de joc din cele 3 meciuri de la acest turneu cred ca lui Kerber ii va fi greu sa poata sa stea aproape de jucatoarea din Cehia pe care o vad favorita clara la victorie.

Pont: victorie Kvitova @1.57 >> CLICK AICI pentru a paria!

Bilet Tenis

Forma Bilet Tenis: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Bilet Tenis
Castigate: 9 din 21
Unitati: -170

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
58 din 89 65% +1203.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here