Biletul zilei tenis 21 mai 2021

0

Biletul zilei tenis 21 mai 2021 – Va propun pentru ziua de vineri un bilet format din 2 evenimente din turneul masculin de la Lyon. Acesta are o cota de 2.16 si poate fi plasat pana la 12:50.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei tenis 21 mai 2021

Ponturi pariuri Yoshihito Nishioka – Stefanos Tsitsipas (ora 12:50)

 • Stefanos Tsitsipas este principalul favorit in turneul de la Lyon dupa eliminarea lui Dominic Thiem din competitie, iar tenisul sau arata excelent in acest sezon de zgura.
 • Adversarul sau, japonezul Yoshihito Nishioka a reusit 2 victorii in set decisiv, insa tenisul sau este mult mai bine adaptat suprafetei rapide de hard, unde poate folosi in avantajul sau viteza de joc.
 • Grecul Tsitsipas porneste ca mare favorit in aceasta confruntare si nu vad cum s-ar putea incurca impotriva jucatorului nipon, tinand cont de standardele sale si calitatea superioara in joc, urmand sa obtina o victorie facila, la o diferenta consistena de game-uri.

  Pont: Sub 19.5 game-uri @1.47 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Cameron Norrie – Arthur Rinderknech (ora 15:30)

 • Cameron Norrie a produs in ziua precedenta surpriza acestui turneu prin eliminarea lui Dominic Thiem, la capatul unui meci solid facut de jucatorul britanic, precum intreg sezonul de zgura de pana acum.
 • Arthur Rinderknech are un moral excelent dupa victoria precedenta la Jannik Sinner, intr-un meci in care a fost extrem de solid in spatele propriului serviciu si agresiv de cate ori a avut ocazia, revenind de la 0-1 la seturi.
 • Impotriva britanicului Cameron Norrie, meciul va fi diferit, Norrie venind deseori in preajma fileului, punand presiune pe adversarul sau, iar francezul a dat dovada de unele carente in joc in momentul cand este presat.
 • Chiar daca se anunta din nou un meci echilibrat, consider ca jucatorul britanic va confirma statutul de favorit al acestei partide si va obtine calificarea in semifinale.

  Pont: Victorie Cameron Norrie @1.47 >> CLICK AICI pentru a paria!

Bilet Tenis

Forma Bilet Tenis: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Bilet Tenis
Castigate: 11 din 24
Unitati: +84

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
64 din 97 66% +1383.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here