Biletul zilei tenis 21 iulie 2021

0

Biletul zilei tenis 21 iulie 2021 – Va propun pentru ziua de miercuri 3 meciuri din turneele masculine disputate pe zgura. Acesta are o cota totala de 2.94 si poate fi plasat pana la 11:30.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei tenis 21 iulie 2021

Ponturi pariuri Laszlo Djere – Zizou Bergs (21.07. ora 11:00)

Laszlo Djere continua forma buna inceputa saptamana trecuta la Hamburg printr-un turneu solid si la Gstaad, pe zgura elvetiana, castigand prima partida in minimum de seturi impotriva brazilianul Thiago Seyboth Wild.

Adversarul sau, belgianianul Zizou Bergs, clasat doar pe locul al 212-lea ATP, este o speranta a tenisului din tara sa, iar in acest turneu a venit din calificari, castigand deja 3 partide, fara sa cedere niciun set.

bonus superbet pariuri casino fara depunere

Diferenta de experienta este insa una net superioara in favoarea lui Djere, care ma astept sa controleze cu multa autoritate acest duel si sa obtina o calificare facila in turul urmator.

Pont: Laszlo Djere -2.5 game-uri @1.45 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Marc Polmans – Christian Garin (21.07. ora 18:30)

Acesta este un duel intre un specialist al zgurei, chileanul Christian Garin si australianul Marc Polmans, adeptul unui joc in viteza, caracteristic celui pe hard, cu schimburi rapide de mingi.

Christian Garin il conduce pe Polmans cu 2-0 in confruntarile directe, ultima avand loc chiar la Wimbledon in acest an, unde chileanul s-a impus cu 3-1 la seturi.

Pe zgura diferenta dintre cei doi se mareste considerabil, Garin avand o experienta net superioara, iar o victorie usoara, in minimum de seturi, este de asteptat pentru acesta.

Pont: Christian Garin 2-0 @1.47 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Damir Dzumhur – Marco Cecchinato (21.07. ora 21:20)

Damir Dzumhur nu mai este demult jucatorul care impresiona in urma cu cateva sezoane prin jocul sau extrem de rapid, iar zgura nu a fost niciodata suprafata sa favorita, cele mai bune rezultate inregistrandu-le pe hard indoor.

Italianul Marco Cecchinato se afla intr-o crestere vizibila de forma in aceasta parte a sezonului, castigand usor si in primul tur, impotriva lui Aljaz Bedene, in minimum de seturi.

Conducand cu 6-3 in confruntarile directe, ma astept ca italianul sa confirme si de aceasta data statutul de favorit si sa obtina o victorie usoara, avand jocul mult mai bine adaptat acestei suprafete de joc de la Umag.

Pont: Victorie Marco Cecchinato @1.38 >> CLICK AICI pentru a paria!

Bilet Tenis

Forma Bilet Tenis: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut
Bilet Tenis
Castigate: 8 din 23
Unitati: -378

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
Radu Oprea
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat
15 din 22 68% +795.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here