Biletul zilei tenis 23 iulie 2021

0

Biletul zilei tenis 23 iulie 2021 – Va propun pentru ziua de vineri 3 meciuri din turneele de zgura din aceasta saptamana, atat in circuitul masculin, cat si in cel feminin. Acesta are o cota totala de 4.33 si poate fi plasat pana la 11:30.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei tenis 23 iulie 2021

Ponturi pariuri Hugo Gaston – Christian Garin (23.07. ora 11:30)

Hugo Gaston a reusit surpriza turneului, invingandu-l pe Federico Delbonis in turul precedent..

Christian Garin este unul dintre principalii favoriti ai turneului, reusind o victorie clara in primul tur, 6-3 6-0 cu Marc Polmans.

Gaston este un jucator talentat, insa Garin este mai consistent in joc, in special pe zgura, iar pentru acest meci ma astept la o victorie in minimum de seturi pentru Garin.

Pont: Christian Garin 2-0 @1.70 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Lucia Bronzetti – Gabriela Ruse (23.07. ora 19:30)

Gabriela Ruse traverseaza cea mai buna perioada a carierei, reusind o serie de 11 victorii consecutive, 4 dintre acestea la Palermo dupa turneul castigat la Hamburg.

Lucia Bronzetti este o tanara jucatoare din Italia, ocupanta locului al 190-lea WTA, cu rezultate notabile in circuitul ITF.

Ma astept ca romanca sa continue forma buna din ultima perioada si sa confirme statutul de favorita in acest meci, avand o sansa importanta de a realiza la Palermo un nou rezultat notabil.

Pont: Victorie Garbriela Ruse @1.50 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Albert Ramos – Stefano Travaglia (23.07. ora 20:00)

Albert Ramos incearca sa isi regaseasca ritmul de joc, reusind in primul tur la Umag prima victorie dupa o serie 7 infrangeri la rand in circuit.

Nici Stefano Travaglia nu traverseaza o forma buna, suferind multe infrangeri in ultima perioada, iar zgura nu reprezinta suprafata sa preferata, jocul sau fiind adaptat mai bine pe hard.

Singurul meci direct dateaza din 2011, cand Ramos s-a impus in minimum de seturi, iar in acest meci ma astept ca expertul acestei suprafete, Albert Ramos, sa domine intalnirea si sa obtina o noua victorie, cota fiind atractiva.

Pont: Victorie Albert Ramos @1.70 >> CLICK AICI pentru a paria!

Bilet Tenis

Forma Bilet Tenis: Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Bilet Tenis
Castigate: 4 din 16
Unitati: -514

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
39 din 56 70% +1211.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here