Biletul zilei tenis 23 august 2021

0

Biletul zilei tenis 23 august 2021 – Va propun pentru ziua de luni 3 meciuri din turneele de la Winston Salem. Acesta are o cota totala de 3.00 si poate fi plasat pana la 19:00.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei tenis 23 august 2021

Ponturi pariuri Ana Bogdan – Heather Watson (23.08. ora 19:00)

Ana Bogdan s-a descurcat excelent in calificarile de la Chicago, reusind 2 victorii ce ii dau un moral bun pentru tabloul principal.

Heather Watson vine dupa un rezultat decent la Cincinnati, ajungand pana in turul secund, insa actual sezon a fost unul destul de nefast pentru britanica.

Mizez pe un succes al Anei in acest duel, fiind deja obisnuita cu conditiile de joc de la Chicago, iar in ultimul meci a cedat doar 3 game-uri, pornind aceasta partida cu un moral excelent.

Pont: Victorie Ana Bogdan @2.12 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Sorana Cirstea – Tereza Martincova (23.08. ora 21:30)

Sorana Cirstea a fost invinsa categoric in primul tur de la Cincinnati de Jill Teichmann, insa in turneul de la Chicago pare sa aiba un debut mult mai usor.

Tereza Martincova traverseaza cea mai buna forma a carierei, insa la Cincinnati a fost invinsa inca din primul tur de calificari de Gabriela Ruse, jocul sau pe hard fiind mai modest decat pe zgura.

Sorana Cirstea este jucatoarea mai experimentata dintre cele doua, castigand singurul meci direct, cedand doar 2 game-uri, iar eu ma astept la un nou succes al compatrioatei noastre.

Pont: Victorie Sorana Cirstea @1.65 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Andreas Seppi – Ilya Ivashka (23.08. ora 22:00)

Andreas Seppi a castigat un singur meci din ultimele 5 disputate pe hard-urile nord-americane, traversand astfel o forma modesta.

Ilya Ivashka este un jucator consistent in ultima perioada, ajungand in turul al 3-lea atat la Olimpiada, cat si la Washington.

Nu il creditez cu mari sanse pe veteranul Andreas Seppi in acest duel, bielorusul Ivashka fiind un adversar mult prea puternic in aceste momente pentru italian, urmand sa se impuna usor.

Pont: Victorie Ilya Ivashka @1.32 >> CLICK AICI pentru a paria!

Bilet Tenis

Forma Bilet Tenis: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Bilet Tenis
Castigate: 8 din 17
Unitati: +13

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut
49 din 77 64% +826.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here