Biletul zilei tenis 24 mai 2021

0

Biletul zilei tenis 24 mai 2021 – Va propun pentru ziua de luni un bilet format din 2 evenimente din turneele de la Parma si Strasbourg. Acesta are o cota de 2.32 si poate fi plasat pana la 14:40.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei tenis 23 mai 2021

Ponturi pariuri Gilles Simon – Pedro Portero (ora 14:40)

  • Gilles Simon se apropie usor de finalul carierei, sezonul actual fiind unul foarte modest, cu doar 2 victorii obtinute, dintre care una singura pe zgura. In ultimele 3 turnee a fost invins de fiecare data in primul tur.
  • Pedro Portero, jucator spaniol crescut pe zgura, a reusit un sezon decent pana acum, iar la Parma a obtinut deja 2 victorii in calificari, fiind obisnuit cu conditiile de joc.
  • Gilles Simon nu mai are constanta in joc de altadata, cand domina multi jucatori prin ritmul lent de joc impus, insa capabil de a castiga raliuri de peste 30 de mingi, in timp ce Pedro Portero este in plina ascensiune, iar in acest meci porneste ca mare favorit si eu consider ca va obtine calificarea in turul urmator.

    Pont: Victorie Pedro Portero @1.33 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Venus Williams – Sorana Cirstea (ora 18:00)

  • Sorana Cirstea revine in circuit dupa o accidentare suferita la picior, fiind intr-o forma excelenta inainte de aceasta accidentare, reusind sa se impuna in turneul de la Istanbul, desfasurat tot pe zgura.
  • Venus Williams, ajunsa la 40 de ani, traverseaza una dintre cele mai modeste forme din cariera si probabil se va retrage la finalul sezonului, obtinand doar 3 victorii in ultimii aproape 2 ani de zile.
  • Chiar daca Venus Williams o conduce pe Sorana cu 3-0 in confruntarile directe, diferenta actuala de in joc este net superioara jucatoarei din Romania, americanca avand mari probleme la deplasarea in teren, iar Sorana, prin loviturile sale agresive, este capabila sa impuna ritmul acestei partide si sa se impuna in minimum de seturi.

    Pont: Sorana Cirstea 2-0 @1.75 >> CLICK AICI pentru a paria!

Bilet Tenis

Forma Bilet Tenis: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut
Bilet Tenis
Castigate: 4 din 15
Unitati: -414

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
38 din 53 72% +1333.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here