Biletul zilei tenis 25 ianuarie 2024

Scris de sleepwalkR25/01/2024
Bilet Tenis
Forma:
Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
Henri Squire – Marius Copil
Nastasija Schunk – Kathinka von Deichmann
Bilanț: 8 Câștigate *luna in curs
COTA
2.32

Va propun pentru data de 25 ianuarie o cota de 2.32 la Superbet, formata din doua meciuri ce mi-au atras atentia in cadrul unor turnee de mana a doua, un challenger in Belgia si un ITf 75k la Porto.

Ponturi Pariuri Henri Squire - Marius Copil (14:00)

 • Ajuns la 33 de ani, Marius pare sa fie la a doua tinerete pe indoor, acolo unde a obtinut cele mai bune rezultate din cariera. 
 • Copil a facut semiifnale saptamana trecuta la Oeiras, pierzand greu in decisiv la Martin Damm jr. Aici a fost nevoit sa treaca de doua tururi de calificare pentru accederea pe tablou, pentru ca ieri sa il elimine pe sud-africanul Harris.
 • Rezultatul din primul tur e putin mincinos Lloyd-George fiind departe de jucatorul din urma cu cativa ani, fosta prezenta episodica in top 30.
 • Mai mult, Harris a aratat serioase probleme fizice si n-a reusit mai mult decat sa duca meciul in decisiv, acolo unde setul s-a jucat de dragul statisticilor
 • Squire are doar 23 de ani si chiar daca e fara rezultate notable pana la varsta asta, olandezul e genul de jucator care pierde greu cand o face, serviciul si forehand-ul fiind armele pe care se bazeaza.
 • Va fi prima intalnire intre cei doi, ambii lovind reverul cu o singura mana si chiar daca ce face Henri, Marius face mai bine, consider ca olandezul va tine aproape de aradean.

Pont: Squire (+3.5 game-uri), Cota: 1.45 >> Click AICI pentru a paria!

Ponturi Pariuri Nastasja Schunk - Kathinka von Deichmann (14:00)

 • Prevad un break-through year pentru Schunk, o jucatoare pe care o urmaresc cu placere ori de cate ori am ocazia.
 • Trecuta prin accidentari in ultimii 2 ani, nemtoaica pare sa fi scapat de problemele fizice, ba chiar a si dat cateva kilograme bune jos, lucru care se reflecta si in rezultatele acestui inceput de an - 3 victorii saptamana trecuta si un 12-1 administrat Emilianei Arango in primul tur. 
 • Von Deichmann e o jucatoare modesta ce a practicat pana la 29 de ani travel tennis si nu pare sa se fi schimbat ceva in ultima vreme.
 • Jucatoarea din Liechtenstein isi aduna punctele in turnee mai mici si rareori castiga din pozitie de underdog. E o jucatoare limitata, fara rever, jucand cu precadere slice in orice conditii.
 • Faptul ca e atat de vulnerabila pe backhand se vede si impotriva jucatoarelor de mana stanga, aceasta pierzand ultimele 3 partide de acest fel, ultima chiar saptamana trecuta, greu ce-i drept, impotriva lui Bolkvadze.
 • In conditiile in care Schunk e in forma, nu inteleg deloc cotele si cred ca in ciuda acestui 1.60 vom avea o victorie facila a Nastasjei.

Pont: Schunk, Cota: 1.6 >> Click AICI pentru a paria!

Bilet Tenis
Simplu Sistem
Evenimente: 2 Cota
Henri Squire - Marius Copil
Squire (+3.5 game-uri)
1.45
Nastasija Schunk - Kathinka von Deichmann
Schunk
1.60
Cotă totală: 2.32
Miza: 50 100 200 RON
100

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
Bilet Tenis
8 Câștigate
9 Pierdute
47% Rata de castig
297 Unitati
Rezultate:
Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat
Vezi Ponturi

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
adrian1981
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
CÂȘTIGATE
41 din 56
PROCENTAJ
73%
UNITĂȚI
+1185
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: