Biletul zilei tenis 25 iulie 2021

0

Biletul zilei tenis 25 iulie 2021 – Va propun pentru ziua de duminica 3 meciuri din finalele disputate in aceasta zi, atat in circuitul masculin. Acesta are o cota totala de 2.98 si poate fi plasat pana la 12:30.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei tenis 25 iulie 2021

Ponturi pariuri Casper Ruud – Hugo Gaston (25.07. ora 12:30)

Tanarul francez Hugo Gaston, de doar 20 ani, traverseaza cea mai buna perioada a carierei, disputand prima finala ATP, dupa ce saptamana trecuta a ajuns pana in ultimul act si in Challenger-ul de la Iasi.

Dupa ce s-a impus saptamana trecuta in turneul de la Bastad, Casper Ruud porneste ca mare favorit si in acest duel, fiind unul dintre cei mai redutabili jucatori de zgura din aceste momente.

Consider ca Hugo Gaston nu are armele necesare pentru a contracara jocul extrem de consistent aratat de Casper Ruud pe parcursul acestui turneu, urmand ca norvegianul sa se impuna usor, in minimum de seturi.

Pont: Casper Ruud 2-0 @1.44 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Maryna Zanevksa – Kristina Kucova (25.07. ora 18:00)

Belgianca Zanevska porneste cu prima sansa in acest meci, conducand cu un categoric 5-1 in confruntarile directe, iar in acest turneu a petrecut mult mai putin timp pe teren in comparatie cu adversara sa.

Ma astept ca Zanevska sa impuna ritmul acestei partide, Kucova neimpresionand foarte mult in meciurile precedente, avand insa un joc ingrijit.

Cu o consistenta superioara in joc, mizez pe un succes in minimum de seturi al Marynei Zanevska, o partida fara prea mari sanse pentru jucatoare din Slovacia.

Pont: Maryna Zanevska @1.38 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Carlos Alcaraz – Richard Gasquet (25.07. ora 21:00)

Richard Gasquet a avut parte de un meci foarte disputat in semifinale impotriva lui Daniel Altmaier, resimtindu-se fizic vizibil la finalul partidei, in timp ce Carlos Alcaraz, la doar 18 ani, pare extrem de bine pregatit, atat fizic, cat si a consistentei in joc.

Chiar daca a facut un turneu excelent, calificandu-se in prima finala ATP dupa o pauza de 3 ani, nu il vad pe Richard Gasquet rezistand in schimburile de mingi agresive impuse de Carlos Alcaraz.

Astfel mizez pe un meci castigat usor de Carlos Alcaraz, trecand in palmares primul titlu ATP din cariera.

Pont: Carlos Alcaraz -2.5 game-uri @1.50 >> CLICK AICI pentru a paria!

Bilet Tenis

Forma Bilet Tenis: Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Bilet Tenis
Castigate: 4 din 16
Unitati: -514

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
39 din 56 70% +1211.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here