Biletul zilei tenis 27 mai 2021

0

Biletul zilei tenis 27 mai 2021 – Va propun pentru ziua de joi un bilet format din 2 evenimente din calificarile turneului de la Roland Garros din proba masculina. Acesta are o cota de 2.14 si poate fi plasat pana la 11:30.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei tenis 27 mai 2021

Ponturi pariuri Mohamed Safwat – Juan Manuel Cerundolo (ora 11:30)

  • Juan Manuel Cerundolo porneste ca mare favorit impotriva egipteanului Mohamed Safwat, argentinianul fiind la cel mai bun sezon din cariera, iar rezultatele cele mai importante le-a obtinut chiar pe zgura.
  • Pana sa castige primul meci din calificari la Roland Garros, Mohamed Safwat a suferit 7 infrangeri consecutive, sezonul sau fiind unul modest.
  • Mizez astfel pe o victorie facila pentru tanarul argentinian, in minimum de seturi, jocul sau fiind mult mai consistent decat al adversarului sau si cred ca argentinianul se va mobiliza foarte tare pentru a obtine prima calificare pe tabloul principal de concurs al unui turneu de Grand Slam.

    Pont: Juan Manuel Cerundolo 2-0 @1.53 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Taro Daniel – Quentin Halys (ora 11:30)

  • Taro Daniel este fara set pierdut in calificarile turneului de la Roland Garros, impunandu-se fara probleme impotriva lui Paolo Lorenzi si a lui Sergiy Stakohvsky, jucatori din esalonul secund in prezent.
  • Quentin Halys, fosta speranta a tenisului francez, se lupta in prezent in turneele Challenger, insa fara rezultate notabile, in timp ce in aceste calificari i-a invins pe Tommy Robredo si Yannick Maden, ultimul in set decisiv.
  • Japonezul traverseaza o forma buna in aceste momente si are toate sansele de a obtine calificarea pe tabloul principal de concurs de la Roland Garros, forma sa recomandadu-l categoric in aceasta intalnire.

    Pont: Victorie Taro Daniel @1.40 >> CLICK AICI pentru a paria!

Bilet Tenis

Forma Bilet Tenis: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Bilet Tenis
Castigate: 8 din 17
Unitati: +13

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut
47 din 73 64% +879.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here