Biletul zilei tenis 28 mai 2021

0

Biletul zilei tenis 28 mai 2021 – Va propun pentru ziua de vineri un bilet format din 2 evenimente din calificarile turneului de la Roland Garros.. Acesta are o cota de 2.32 si poate fi plasat pana la 11:30.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei tenis 28 mai 2021

Ponturi pariuri Ana Konjuh – Rebecca Sramkova (ora 11:30)

  • Excluzand retragerea din finala de la Belgrad impotriva Paulei Badosa din cauza epuizarii fizice, Ana Konjuh traverseaza o perioada excelenta a carierei, avand 8 victorii in ultimele 9 partide, iar in calificarile de la Roland Garros nu a pierdut niciun set.
  • Adversara sa, slovaca Rebecca Sramkova, locul al 192-lea WTA, este o jucatoare mediocra, de nivel ITF, fara rezultate notabile, insa cu 2 victorii fara set pierdut in primele 2 meciuri din acest turneu.
  • Diferenta de consistenta in joc si de moral este superioara Anei Konjuh, ea pornind ca mare favorita in aceasta confruntare si consider ca nu va rata oportunitatea accedereii pe tabloul principal de concurs de la Roland Garros, cu o noua victorie facila.

    Pont: Ana Konjuh 2-0 @1.53 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Francisco Cerundolo – Alessandro Gianessi (ora 12:45)

  • Francisco Cerundolo este extrem de aproape de calificarea in premiera pe tabloul principal de concurs al unui turneu de Grand Slam, acesta reprezentand punctul culminant al unui sezon excelent, cu o finala disputata la Buenos Aires.
  • Adversarul sau, Allessandro Giannesi, un stangaci talentat si promitator in trecut, nu cred ca isi poate ridica atat de mult nivelul pentru a-l opri pe jucator argentinian in a obtine calificarea pe tabloul principal.
  • Rezultatele celor doi au fost diferite in acest an, Gianessi participand doar in turnee Challenger, in timp ce argentinianul a facut pasul in turneele importante, in special pe zgura, cu rezultate notabile. Asadr, merg pe mana jucatorul argentian in aceasta confruntare.

    Pont: Victorie Francisco Cerundolo @1.45 >> CLICK AICI pentru a paria!

Bilet Tenis

Forma Bilet Tenis: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Bilet Tenis
Castigate: 7 din 28
Unitati: -1066

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
58 din 82 71% +1942.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here