Biletul zilei tenis 28 septembrie 2021

0

Biletul zilei tenis 28 septembrie 2021 – va propun pentru ziua de marti, un bilet alcatuit din 3 meciuri, doua feminine si unul masculin, in care am mare incredere. Acesta are o cota totala de 2.68 si poate fi plasat pana la ora 10:30.

Ponturi pariuri biletul zilei tenis 28 septembrie 2021

Ponturi pariuri Hailey Baptiste – Jasmine Paolini (ora 18:00)

Paolini vine la acest turneu de la Chicago la nici 10 zile de la titlul castigat la Portoroz, turneu in care a reusit sa dea peste cap toate statisticile si sa invinga jucatoare mult mai bine cotate pentru a cuceri trofeul.

Baptiste nu traverseaza o perioada buna, saptamana trecuta a jucat la turneul de 125 de puncte de la Columbus unde a batut-o pe Loeb si a fost invinsa categoric de Parrizas-Diaz.

Diferenta mare de forma intre cele doua, italianca Paolini si-a crescut mult de tot nivelul de joc la turneul castigat si cred ca va profita de forma slaba aratata de Baptiste si va castiga acest meci.

Pont: victorie Paolini @1.52 >> CLICK AICI

Ponturi pariuri Vera Lapko – Jule Niemeier (ora 10:30)

Lapko este pe locul 409 in clasamentul WTA si anul acesta a jucat majoritatea meciurilor in turnee ITF in compania unor jucatoare de aceeasi valoare cu ea. Prezente pe tabloul principal al turneelor WTA a avut doar la inceputul anului si fara success si atunci.

Niemeier vine dupa turneul de la Luxemburg unde a trecut de calificari si a pierdut in primul tur de pe tabloul principal la Ostapenko. Jucatoarea din Germania este obisnuita cu meciurile de acest nivel, n-a trecut mult timp de cand juca semifinale la Hamburg sau sferturi la Chicago.

Consider ca e diferenta mare de nivel de joc si forma in favoarea lui Neimeier care daca va aborda meciul cu seriozitate, si am incredere ca o va face, ar trebui sa castige lejer meciul.

Pont: victorie Niemeier @1.27 >> CLICK AICI

Ponturi pariuri Soon Woo Kwon – Daniel Evans (ora 21:00)

Kwon vine dupa un turneu de exceptie reusit in Kazakhstan la Nur-Sultan, turneu pe care a reusit sa-l castige dupa o saptamana de vis, traverseaza forma carierei probabil si cu siguranta vrea sa profite de aceasta perioada buna si sa obtina cat mai multe rezultate.

Evans n-a mai jucat de la US Open, e adevarat ca jucat bine reusind sa ajunga in optimi dar chiar si acolo meciurile castigate au fost echilibrate, cu set sau seturi pierdute desi adversarii intalniti nu erau de calibru.

Ma astept ca forma aratata de Kwon sa se vada in joc si coreeanul sa castige partida sau chiar daca va pierde, posibil ca oboseala sa-i influenteze evolutia, sa o faca la diferenta mica.

Pont: Kwon(+5.5 gameuri) @1.39 >> CLICK AICI

Bilet Tenis

Forma Bilet Tenis: Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut
Bilet Tenis
Castigate: 9 din 18
Unitati: +130

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
50 din 78 64% +883.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here