Biletul zilei tenis 29.03.2024

Scris de sleepwalkR29/03/2024
Bilet Tenis
Forma:
Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat
Benjamin Hassan – Cristian Garin
Thiago Agustin Tirante – Nicolas Mejia
Bilanț: 8 Câștigate *luna in curs
COTA
2.21

Intr-o zi in care capul de afis e reprezentat de Masters-ul de la Miami, m-am oprit la doua meciuri de challenger pentru biletul zilei din 29 martie.

Va propun, asadar, o cota de 2.20 la Superbet, pe care o puteti juca pana la ora 17, ora Romaniei.

Ponturi Pariuri Thiago Agustin Tirante - Nicolas Mejia (20:00)

  • Diferenta mare de valoare si performante pentru cei doi, care se cunosc inca de pe vremea junioratului, una dintre intalnirile directe avand loc pe tabloul de baieti de la Roland Garros in 2017, argentinianul impunandu-se in doua seturi. A urmat o noua partida in Mexic, adjudecata mai greu de Thiago anul trecut, in tie-break-ul decisivului.
  • Mejia este momentan iesit din top400, desi la un moment dat batea la portile primilor 200 de jucatori ai lumii. Are un joc placut, curat, insa cu lovituri slab incisive la nivel ofensiv pe o astfel de suprafata. Le ofera adversarilor timp pentru a-si construi punctele asa cum isi doresc si nu e nimic mai neplacut in momentul in care intalnesti jucatori crescuti bine pe zgura.
  • Tirante a bifat un tur 2 la Roland Garros anul trecut, dupa ce in 2022 reusise tur 3, tot venind din calificari. E un jucator solid pe ambele parti, dar ceea ce il face sa fie de speriat pe suprafetele lente e forehand-ul cu care dicteaza majoritatea punctelor.
  • La fel ca in meciurile precedente, nu-l vad pe argentinian sa aiba probleme in a-l trimite in defensiva pe Mejia care are dificultati in a face tranzitia.

Pont: Tirante, Cota: 1.38 >> Click AICI pentru a paria!

Ponturi Pariuri Benjamin Hassan - Cristian Garin (17:00)

  • Cote mari oferite saptamana aceasta pentru Garin, fost jucator de top 30 care in ultimii ani a fost macinat de accidentari. A fost de profitat cu Moreno de Alboran la 1.50+, dar si cu Rocha, cel care venea dupa primul challenger castigat.
  • L-a eliminat pe Rocha in primul tur dupa un meci maraton cu multe reveniri ale portughezului dupa ce Cristian a servit pentru meci la 6-5 in decisiv si a ratat 3 mingi de meci. S-a impus prin experienta in tie-break, castigandu-l la 9 dupa ce a salvat la randul sau de 3 ori infrangerea. 
  • Libanezul i-a eliminat pe Billy Harris si Zapata Miralles fara sa piarda set, insa meciul impotriva spaniolului a curs intr-o singura directie, ibericul facand un meci slab.
  • Desi e vorba de prima intalnire directa dintre cei doi, Garin a prins o forma buna saptamana asta si de obicei nu renunta la astfel de turnee cand are prima sansa, iar la cum arata tabloul poate merge pana la capat.

Pont: Garin, Cota: 1.60 >> Click AICI pentru a paria!

Bilet Tenis
Simplu Sistem
Evenimente: 2 Cota
Benjamin Hassan - Cristian Garin
Garin
1.60
Thiago Agustin Tirante - Nicolas Mejia
Tirante
1.38
Cotă totală: 2.21
Miza: 50 100 200 RON
100

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
Bilet Tenis
8 Câștigate
4 Pierdute
67% Rata de castig
543 Unitati
Rezultate:
Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
Vezi Ponturi

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
CaraCiprian
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
CÂȘTIGATE
21 din 39
PROCENTAJ
54%
UNITĂȚI
+644
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: