Biletul zilei tenis 29 septembrie 2021

0

Biletul zilei tenis 29 septembrie 2021 – va propun pentru ziua de miercuri, un bilet alcatuit din 3 meciuri, unul feminin de la turneul WTA Nur-Sultan si doua masculine de la turneele ATP San Diego si ATP Sofia. Acesta are o cota totala de 8.01 si poate fi plasat pana la ora 12:00.

Ponturi pariuri biletul zilei tenis 29 septembrie 2021

Ponturi pariuri Anastasia Gasanova – Ana Konjuh (ora 12:30)

Konjuh desi a inceput rau de tot meciul cu Radwanska fiind condusa cu 4-1 in primul set, si-a revenit rapid si nu si-a mai cedat serviciul pana la sfarsit reusind sa castige setul secund de o maniera categorica.

Gasanova nu este cine stie ce jucatoare a acces in turul doi pentru ca a jucat in primul tur cu Hatouka, o jucatoare modesta si care a prins si o zi mizerabila.

Ma astept ca meciul sa curga intr-o singura directie si mi-e greu sa cred ca Konjuh, la cum a servit 3 sferturi din meciul cu Radwanska, va putea sa-si piarda serviciul mai mult de o data in primul set.

Pont: Gasanova sub 1.5 breakuri – set 1 @1.50 >> CLICK AICI

Ponturi pariuri Andrey Rublev – Brandon Nakashima (ora 23:00)

Rublev e un jucator foarte bun pe suprafete rapide si chiar daca la US Open a avut ghinion sa-l prinda pe Tiafoe in zi de gratie, a reusit meciuri bune pe hardul american, chiar inainte de US Open juca finala la Cincinnati.

Nakashima este un jucator bunicel insa diferenta de nivel de joc dintre cei doi e destul de mare, totusi Nakashima a pierdut pe hard in ultimile luni la jucatori ca Molcan, McDonald sau Kudla.

Ma astept ca Rublev sa domine partida si sa-si impuna jocul agresiv, nakashima poate impiinge un set in prelungiri dar nu cred ca are forta sa-i ia set lui Rublev daca acesta este intr-o zi buna.

Pont: Rublev 2-0 @2.00 >> CLICK AICI

Ponturi pariuri Andreas Seppi – Illya Marchenko (ora 12:00)

Seppi a servit fara greseala in cele doua meciuri din calificari castigate in minim de seturi cu Ikel si Donski si pare sa fie in forma buna la serviciu, mult mai in forma ca saptamana trecuta la Nur-Sultan.

Marchenko nu este un jucator cu retur exceptional, din contra si jocul lui se bazeaza pe serviciu, cu jucatori buni la serviciu nu reuseste mai nimic la retur. Oricum nivelul de joc al ucrainianului nu e unul prea ridicat.

Seppi poate sa-si tina serviciul tot setul 1, ar putea chiar si tot meciul daca va servi cum a facut-o in calificari, il vad dominand meciul inca de la inceput si cu putin noroc poate incheia primul set fara sa fie breakuit.

Pont: Marchenko sub 0.5 breakuri – set 1 @2.67 >> CLICK AICI

Bilet Tenis

Forma Bilet Tenis: Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut
Bilet Tenis
Castigate: 9 din 18
Unitati: +130

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
50 din 78 64% +883.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here