Biletul zilei tenis 30 mai 2021

0

Biletul zilei tenis 30 mai 2021 – Va propun pentru ziua de duminica un bilet format din 2 evenimente din turneul de la Roland Garros. Acesta are o cota de 2.13 si poate fi plasat pana la 13:30.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei tenis 30 mai 2021

Ponturi pariuri Marton Fucsovics – Gilles Simon (ora 13:30)

  • Diferenta dintre cei doi este una net superioara lui Marton Fucsovics in aceste momente, Gilles Simon fiind pe final de cariera, iar prestatiile sale sunt din ce in ce mai modeste.
  • Marton Fucsovics are un nivel foarte ridicat al tenisului in acest sezon, mult mai consistent decat al veteranului francez, care nu mai are nici rezistenta in schimburile de mingi care l-au facut extrem de greu de invins in anii sai de glorie.
  • Ma astept astfel la o victorie usoara a lui Marton Fucsovics, care are toate atuurile pentru a obtine o calificare facila in turul secund.

    Pont: Marton Fucsovics -6.5 game-uri @1.47 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Mario Viella – Roberto Bautista Agut (ora 13:30)

  • Sa il intalnesti pe Roberto Bautista Agut ca jucator de nivel Challenger este un test aproape imposibil de trecut pentru Mario Viella Martinez in primul tur de la Roland Garros.
  • Cu 2 seturi pierdute in cele 3 meciuri disputate, efortul depus de tanarul jucator spaniol a fost unul ridicat, iar Roberto Bautista Agut este genul de jucator ce prefera schimburile lungi de mingi, care il vor intrebuinta la maximum pe Viella din punct de vedere fizic.
  • Roberto Bautista Agut este favorit cert in aceasta intalnire si cred ca isi pastra acest statut printr-o victorie concluendenta, cel mai probabil in minimum de seturi, la o diferenta substantiala de game-uri.

    Pont: Roberto Bautista Agut -5.5 game-uri @1.45 >> CLICK AICI pentru a paria!

Bilet Tenis

Forma Bilet Tenis: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Bilet Tenis
Castigate: 8 din 17
Unitati: +13

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut
49 din 77 64% +826.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here