Biletul zilei tenis 31 mai 2021

0

Biletul zilei tenis 31 mai 2021 – Va propun pentru ziua de duminica un bilet format din 2 evenimente din turneul de la Roland Garros. Acesta are o cota de 2.00 si poate fi plasat pana la 13:15.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei tenis 31 mai 2021

Ponturi pariuri Cameron Norrie – Bjorn Fratangelo (ora 13:15)

  • Cameron Norrie a avut un sezon de zgura de exceptie, cel mai bun din cariera, cu 2 finale disputate, la Estoril si Lyon, turneu in care l-a invins chiar pe Dominic Thiem.
  • Americanul Bjorn Fratangelo nu a mai confirmat in circuit in ultimele sezoane, coborand pana pe locul 197 in clasamentul ATP, fiind nevoit sa castige 3 meciuri de calificare pentru a accede pe tabloul principal de concurs.
  • Diferenta dintre cei doi este una semnificativa in favoarea lui Norrie in aceste momente, britanicul avand un joc complet, solid fiind atat in spatele terenului, cat si la serviciu si in prejma fileului, ceea ce il recomanda pentru o victorie facila in acest meci, calificandu-se fara probleme in turul urmator.

    Pont: Victorie Cameron Norrie @1.25 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Reilly Opelka – Andrej Martin (ora 13:15)

  • Un inceput de meci echilibrat preconizez la duelul dintre Opelka si Martin. Americanul detine cel mai bun serviciu din circuit in aceste momente, arma cu care isi castiga cu usurinta game-uri de serviciu.
  • Andrej Martin este un jucator solid in schimburile de mingi, mult mai obisnuit cu aceasta suprafata decat adverarul sau si favoritul schimburilor de mingi.
  • Asadar, cei doi vor merge cap la cap la inceputul partidei, scorul urmand sa fie egal dupa primele 4 game-uri, 2-2, pronostic ce are o cota buna si cred ca va iesi fara probleme.

    Pont: Scorul dupa primele 4 game-uri: 2-2 @1.60 >> CLICK AICI pentru a paria!

Bilet Tenis

Forma Bilet Tenis: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Bilet Tenis
Castigate: 11 din 24
Unitati: +84

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
64 din 97 66% +1383.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here