Biletul zilei tenis 03 septembrie 2021

0

Biletul zilei tenis 03 septembrie 2021 – Va propun pentru ziua de vineri 3 meciuri din turul al 3-lea in turneul de la US Open. Acesta are o cota totala de 3.04 si poate fi plasat pana la 18:00.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei tenis 03 septembrie 2021

Ponturi pariuri Pablo Andujar – Daniil Medvedev (03.09. ora 18:00)

Daniil Medvedev este cotat cu prima sansa de accedere in optimile de finala dintre toti jucatorii prezenti inca in competitie.

Pablo Andujar efectiv nu detine armele necesare pentru a-i cauza nici cea mai mica problema jucatorulu rus, urmand ca Medvedev sa controleze cu extrem de multa autoritate intreaga partida.

Eu vad o diferenta mare intre cei doi jucatori, iar Daniil Medvedev nu ar trebui sa cedere mai mult de 3 game-uri in fiecare set.

Pont: Sub 28.5 game-uri @1.50 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Barbora Krejcikova – Kamilla Rakhimova (03.09. ora 18:00)

Barbora Krejcikova este jucatoarea cu cea mai importanta crestere in joc in ultimul an, ajungand in prezent pe locul al 9-lea.

Cu seturi castigate la 1 si la 0 si niciunul pierdut, Krejcikova este considerata mare favorita in aceasta confruntare, intalnind o rusoaica de doar 20 ani, fara atat de multa experienta la acest nivel.

Daca jucatoarea din Cehia pastreaza acelasi ritm de joc, nu o vad pierzand vreun set in aceasta confruntare, obtinand o calificare facila in optimile de finala.

Pont: Barbora Krejcikova 2-0 @1.40 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Elena Rybakina – Simona Halep (03.09. ora 18:00)

Acesta se anunta unul dintre cele mai spectaculoase dueluri din turul al 3-lea, intalnindu-se o jucatoare extrem de ofensiva, Elena Rybakina, respectiv cea mai buna jucatoare in defensiva din circuit si una dintre cele mai redutabile din istorie, Simona Halep.

Un astfel de tipar aduce mereu mult spectacol in partida, lucru dovedit si in ultimul meci direct, finala de la Dubai, meci terminat cu 7-6 in setul decisiv.

Astfel, aleg ca pronostic un numar ridicat de game-uri, sansele la victorie fiind aproximativ egale pentru ambele sportive.

Pont: Peste 19.5 game-uri @1.45 >> CLICK AICI pentru a paria!

Bilet Tenis

Forma Bilet Tenis: Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Bilet Tenis
Castigate: 4 din 16
Unitati: -514

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
39 din 56 70% +1211.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here