Biletul zilei tenis 27 august 2021

0

Biletul zilei tenis 27 august 2021 – Va propun pentru ziua de vineri 4 meciuri din calificarile turneului de la US Open. Acesta are o cota totala de 7.08 si poate fi plasat pana la 18:00.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei tenis 27 august 2021

Ponturi pariuri Jamie Loeb – Mihaela Buzarnescu (27.08. ora 18:00)

Mihaela Buzarnescu a reusit un turneu de calificare excelent, fiind mare favorita de a obtine calificarea pe tabloul principal.

Jamie Loeb nu este o adversara de speriat pentru romanca, jocul sau fiind plin de incredere, iar greselile neforate au fost reduse in primele 2 partide.

Daca pastreaza acelasi tipar de joc, unul ingrijit, o vad pe Buzarnescu calificandu-se fara prea mari emotii pe tabloul principal de la US Open.

Pont: Victorie Mihaela Buzarnescu @1.45 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Ruben Bemelmans – Maxime Creesy (27.08. ora 19:15)

Ruben Bemelmans, ajuns la 33 de ani, a coborat mult in clasament, rezultatele din ultimele sezoane fiind modeste.

Maxime Creesy este un american aflat in plin avant al carierei, iar jocul pe hard outdoor potrivindu-se foarte bine stitlului sau de joc.

Chiar daca a obtinut 2 victorii fara set pierdut in aceste calificari, nu il vad pe Ruben Bemelmans capabil sa ii puna probleme americanul Creesy, jocul sau fiind unul destul liniar, fara sa surprinda adversarii.

Pont: Victorie Maxime Creesy @1.52 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Alexander Kovacevic – Marco Trungelitti (27.08. ora 20:30)

Argentinianul Marco Trungelliti este o prezenta constanta in aceste meciuri de calificare ale turneelor de Grand Slam, fiind un jucator extrem de experimentat.

In ultimul tur de calificare il va intalni pe americanul de origine sarba Alexander Kovacevic, ocupant al locului 402 in clasamentul ATP, care nu a obtinut nicio calificare pe tabloul principal al unui turneui de Grand Slam.

Consider ca Trungelitti se va impune in acest duel datorita experientei net superioare, fiind mari sanse ca tanarul american sa clacheze in joc datorita mizei acestei partide, un cec de peste 35000$.

Pont: Victorie Marco Trungelitti @1.72 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Yuichi Sugita – Ivo Karlovic (27.08. ora 20:35)

La 42 de ani, Ivo Karlovic este aproape de a-si asigura din nou calificarea pe tabloul principal de concurs al unui turneu de Grand Slam.

In cele 5 seturi disputate in primele 2 partide, veteranul croat a disputat 3 tiebreak-uri, serviciul fiind in continuare principala sa arma.

Yuichi Sugita este un jucator modest la retur, fiind mari sanse ca partida sa fie decisa din nou in tiebreak, urmand sa se dispute un numar ridicat de game-uri.

Pont: Peste 24.5 game-uri @1.87 >> CLICK AICI pentru a paria!

Bilet Tenis

Forma Bilet Tenis: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Bilet Tenis
Castigate: 8 din 17
Unitati: +13

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut
47 din 73 64% +879.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here