Biletul zilei tenis 01 iunie 2021

0

Biletul zilei tenis 01 iunie 2021 – Va propun pentru ziua de marti un bilet format din 3 evenimente din turneul de la Roland Garros. Acesta are o cota de 3.29 si poate fi plasat pana la 12:00.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei tenis 01 iunie 2021

Ponturi pariuri Irina Bara – Astra Sharma (ora 13:15)

 • Irina Bara este una dintre cele mai scunde jucatoare din circuit, iar serva sa nu este una periculoasa pentru adversare, preferand sa puna mingea in teren si sa nu comita duble greseli pe parcursul intalnirilor.
 • In ultimele partide Irina Bara nu a depasit pragul unui as servit pe meci, fiind greu de crezut ca aceasta bariera va fi depasita si in aceasta confruntare, tinand cont de alonja adversarei sale, o sportiva inalta care poate sa ajunga cu usurinta la majoritatea mingilor.
 • Mizez astfel pe faptul ca Irina Bara va servi cel mult 1 as in acest meci.

  Pont: Irina Bara sub 1.5 asi @1.45 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Qiang Wang – Su-Wei Hsieh (ora 15:15)

 • Qiang Wang este intr-o revenire spectaculoasa de forma, reusind sa disptute finala turneului de la Parma in urma cu 2 saptamani, pierduta in fata lui Coco Gauff, insa jocul sau a fost unul consistent, cu victorii la jucatoare precum Sloane Stephens sau Petra Martic.
 • Su Wei-Hsieh a disputat foarte putine turnee in acest sezon, iar pe zgura a obtinut o singura victorie in 3 turnee, in primul tur de calificare de la Madrid, in aceasta a pierdut ultimele 4 jocuri, jocul sau fiind unul modest pe zgura.
 • Cu forme de joc aflate la poli opusi, Qiang Wang pornetse cu prima sansa in aceasta partida, iar pe zgura este considerata favorita, jocul sau fiind mult mai bine adaptat acestei suprafata decat al adversarei sale, iar eu mizez pe calificarea jucatoarei din China in turul secund.

  Pont: Victorie Qiang Wang @1.40 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Coco Gauff – Aleksandra Krunic (ora 17:15)

 • Precum Irina Bara, Aleksandra Krunic este una dintre cele mai scunde jucatoare din circuit, iar jocul sau nu e axat pe un serviciu de calitate, preferand doar sa trimita mingea in teren la serviciu si sa isi construiasca punctul in schimburile de mingi.
 • Coco Gauff este o jucatoare in mare forma, cu un moral excelent dupa victoria de la Parma si mai ales, cu o deplasare in teren excelenta, chiar si pe aceasta suprafata atipica pentru jucatorii americani.
 • Aleg ca pronostic un numar redus de asi in aceasta partida a Aleksandrei Krunic, fiind greu de crezut ca sarboaica va depasi borna de 1 as, aceasta limita nefiind depasita in ultimele partide.

  Pont: Aleksandra Krunic sub 1.5 asi @1.60 >> CLICK AICI pentru a paria!

Bilet Tenis

Forma Bilet Tenis: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat
Bilet Tenis
Tennis.tipster.92
Castigate: 12 din 21
Unitati: +595

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat
46 din 73 63% +850.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here