Biletul zilei tenis 09 mai 2021

Scris de Tennis.tipster.9209/05/2021
Bilet Tenis
Forma:
Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
Bilanț: 11 Câștigate *luna in curs
COTA
3.43

Biletul zilei tenis 09 mai 2021 – Va propun pentru ziua de duminica un bilet format din 3 evenimente din turneul de la Roma, din calificarile turneului masculin, cat si din cel fmeinin. Acesta are o cota de 3.43 si poate fi plasat pana la 12:00.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei tenis 09 mai 2021

Ponturi pariuri Nao Hibino – Marta Kostyuk (ora 12:00)

  • Tanara ucraineanca Marta Kostyuk, de doar 18 ani, incearca sa acceada pe tabloul principal de la Roma, fiind la un meci distanta de a realiza acest lucru, iar partida se anunta una facila la prima vedere.
  • Kostyuk este o jucatoare intr-o forma excelenta, cu multe victorii in ultima perioada, traversand cea mai buna perioada a carierei, in comparatie cu adversara sa, japoneza Nao Hibino, care a legat o singura data in acest sezon 2 victorii consecutive.
  • Ma astept ca Marta Kostyuk sa reuseasca un meci solid si sa isi confirme statutul de mare favorita in acest meci, jocul sau fiind mai bine adaptat acestei suprafete, japoneza simtindu-se mult mai bine pe hard.

    Pont: Victorie Marta Kostyuk @1.30 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Alejandro Davidovich-Fokina – Corentin Moutet (ora 13:20)

  • Cei doi tineri jucatori s-au mai intalnit o singura data in circuitul ATP, chiar anul trecut in calificarile turneului de la Roma, cand ibericul s-a impus extrem de clar, cu 6-1 6-2.
  • In acest sezon, Davodovich Fokina a reusit un sezon foarte consistent, cu victorii la jucatori importanti in circuit, ceea ce ii ofera o incredere mare in jocul sau.
  • Corentin Moutet are si el parte de un sezon solid, cu tur 3 la Barcelina si sfert de finala la Estoril, insa in aceste momente diferenta dintre cei doi este si mai mare decat la partida directa disputata in toamna trecuta, cand oricum, spaniolul s-a impus cu usurinta.
  • Avand stiluri asemanatoare de joc, ma astept ca din nou Alejandro Davidovich-Fokina sa aiba intaietatate si sa obtina o victorie usoara.

    Pont: Victorie Alejandro Davidovich-Fokina @1.45 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Yoshihito Nishioka – Kamil Majchrzak (ora 14:40)

  • Yoshihito Nishioka are parte de o perioada buna pe zgura in aceste momente, reusind sa il invinga pe Filip Krajinovic la Madrid, iar in primul tur al calficarilor de la Roma l-a invins in minimum de seturi pe francezul Gregoire Barrere.
  • De cealalta parte a fileului, polonezului Kamil Majchrzak, un tanar extrem de talentat, a avut parte de un meci maraton in primul tur de calificari impotriva australianului Alexey Popyrin, incheiat dupa 2 ore si jumatate, ceea ce i-a consumat multe resurse fizice jucatorului polonez.
  • La nici 24 de ore distanta de acest duel, Majchrzak il va intalni pe Nishioka, un jucator redutabil in schimburile de mingi, care prefera sa lungeasca schimburile din spatele terenului, astfel incat resursele fizice ale jucatorului polonez se vor consuma repede.
  • Din aceasta cauza, aleg ca pronostic victoria jucatorului japonez, aflat intr-o forma superioara adversarului sau si cu resurse fizice suplimentare.

    Pont: Victorie Yoshihito Nishioka @1.82 >> CLICK AICI pentru a paria!

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
Bilet Tenis
11 Câștigate
11 Pierdute
50% Rata de castig
197 Unitati
Rezultate:
Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
Vezi Ponturi

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: