Biletul zilei tenis 12 mai 2021

0

Biletul zilei tenis 12 mai 2021 – Va propun pentru ziua de miercuri un bilet format din 3 evenimente din turneul de la Roma, din calificarile turneului masculin, cat si din cel fmeinin. Acesta are o cota de 3.46 si poate fi plasat pana la 11:00.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei tenis 12 mai 2021

Ponturi pariuri Ashleigh Barty – Yaroslava Shvedova (ora 11:00)

 • Yaroslava Shevedo a aratat o putere de revenire incredibil impotriva Martinei Trevisan, fiind condusa atat in setul secund, cat si in cel decisiv cu 3-5.
 • Dupa un meci lung impotriva italiencei si implicata si in proba de dublu, ma astept ca Shvedova sa se resimta din punct de vedere fizic, iar Ashleigh Barty este una dintre cele mai in forma jucatoare in aceste momente.
 • Asadar, anticipez o victorie usoara pentru australianca, cu un handicap mare de game-uri.

  Pont: Sub 18.5 game-uri @1.47 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Cameron Norrie – Alejandro Davidovich-Fokina (ora 11:00)

 • Ambii jucatori sunt surprizele placute ale acestui sezon de zgura, Norrie fiind finalist in turneul de la Estoril, in timp ce Alejadro Davidovich Fokina a fost sfert-finalist la Monte Carlo si semifinalist la Estoril.
 • Insa spaniolul pare a avea un joc mai bine adaptat pe zgura decat adversarul sau, care pana in acest sezon, a reusit rezultate notabile doar pe hard si iarba.
 • Cu 3 victorii obtinute pana acum in turneu, si una impotriva lui Grigor Dimitrov, toate in minimum de seturi, ma astept ca ibericul sa isi continue parcursul excelent in acest turneu printr-o noua victorie, confirmand statutul de favorit in acest duel.

  Pont: Victorie Alejandro Davidovich-Fokina @1.57 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri John Millman – Matteo Berrettini (ora 16:15)

 • Finalist in turneul de la Madrid, unde a fost aproape sa il invinga pe Alexander Zverev, Matteo Berrettini a revenit de la 0-1 la seturi si impotriva lui Nikoloz Basilashvili in primul tur, georgianul fiind campion la Munchen in urma cu 2 saptamani.
 • Adversarul sau, John Millman, pare sa se acomodeze tot mai mult cu zgura, reusind un sezon decent pe aceasta suprafata, iar in turul inaugural de la Roma l-a invins pe Dusan Lajovic, in minimum de seturi.
 • Insa in acest meci misiunea jucatorului australian pare una aproape imposibila, italianul fiind la un nivel al jocului foarte ridicat, cat si la nivel psihic, iar eu aleg ca pronostic o victorie usoara, in minimum de seturi.

  Pont: Matteo Berrettini 2-0 @1.50 >> CLICK AICI pentru a paria!

Bilet Tenis

Forma Bilet Tenis: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Bilet Tenis
Castigate: 9 din 21
Unitati: -170

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
59 din 90 66% +1263.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here