Biletul zilei tenis 12 iunie 2021

0

Biletul zilei tenis 12 iunie 2021 – Va propun pentru ziua de sambata un bilet format din 2 evenimente din turneele disputate pe iarba de la Stuttgart si pe zgura de la Roland Garros. Acesta are o cota de 2.04 si poate fi plasat pana la 12:00.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei tenis 12 iunie 2021

Ponturi pariuri Sam Querrey – Felix Alliassime (ora 12:00)

 • Ambii jucatori detin un serviciu extrem de impunator, cu ajutorul caruia pe aceasta suprafata isi castiga cu usurinta game-urile de serviciu.
 • Sam Querrey se afla la cea mai buna performanta din acest sezon, dovedindu-se inca o data ca iarba este suprafata sa preferata.
 • Felix Alliassime se simte si el bine pe iarba, cu un serviciu solid si o agresivitate in lovituri ce ii aduce deseori avantaj pe aceasta suprafata rapida.
 • Mizez astfel pe un inceput de meci de meci strans, fara prea mari sanse ale jucatorilor pe serviciul adversar, urmand sa fie astfel scor egal dupa primele 4 game-uri, 2-2.

  Pont: Scorul dupa primele 4 game-uri: 2-2 @1.50 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Golubev/Bublik – Herbert/Mahut (ora 17:30)

 • Francezii Herbert si Mahut si-au luat o energie uimitoare din sustinerea publicului, pe intreg parcursul acestui turneu, reusind sa iasa excelent din momente dificile, parand deseori de neinvins in fata unor perechi mai bine cotate in clasament.
 • Andrey Golubev si Alexander Bublik sunt surpriza placuta a acestui turneu, impresionand prin jocul lor direct si apasat, ambii fiind jucatori specializati in proba de simplu.
 • Sustinuti din nou de toti fanii de pe Philippe Chatrier, mizez cu ochii inchisi pe victoria cuplului francez in aceasta finala, ei fiind si formatia mult mai sudata si mai experimentata in aceasta faza finala, castigand in trecut acest turneu.

  Pont: Victorie Herbert / Mahut @1.36 >> CLICK AICI pentru a paria!

Bilet Tenis

Forma Bilet Tenis: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat
Bilet Tenis
Tennis.tipster.92
Castigate: 11 din 21
Unitati: +495

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
53 din 82 65% +1146.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here