Biletul zilei tenis 13 mai 2021

1

Biletul zilei tenis 13 mai 2021 – Va propun pentru ziua de joi un bilet format din 2 evenimente din turneul de la Roma, unul din turneul masculin, respectiv unul din competitia feminina. Acesta are o cota de 2.74 si poate fi plasat pana la 11:00.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei tenis 13 mai 2021

Ponturi pariuri Novak Djokovic – Alejandro Davidovich Fokina (ora 11:00)

 • Alejandro Davidovich Fokina reuseste din nou un turneu excelent, de data aceasta la Roma, castigand in total 4 meciuri, fara sa piarda niciun set.
 • Insa urmatorul lui adversar va fi Novak Djokovic, nimeni altul decat liderul mondial, care in capitala Italiei s-a simtit excelent de-a lungul timpul.
 • Pentru jucatorul spaniol va fi cel mai important meci din cariera de pana acum si emotiile vor fi mari, astfel incat ma astept ca in momentele importante Novak Djokovic sa preia initiativa si sa castige punctele decisive.
 • Mizez astfel pe o victorie in minimum de seturi pentru jucatorul sarb, chiar daca in startul partide meciul poate fi echilibrat.

  Pont: Novak Djokovic 2-0 @1.57 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Barbora Krejcikova – Iga Swiatek (ora 12:15)

 • Iga Swiakek, campioana en-titre de la Roland Garros, traverseaza o forma buna in aceste momente, reusind 4 victorii in minimum de seturi in ultimele 2 saptamani, la Madrid si Roma, jocul sau fiind bine adaptat acestei suprafete lente.
 • Barbora Krejcikova a obtinut 2 victorii la Roma destul de clare, una impotriva Sofiei Kenin, insa americanca nu mai este la fel de solida precum in sezoanele precedente cand reusea sa se impuna la Paris.
 • Iga Swiatek s-a impus in singurul meci direct dintre cele doua, disputat in acest an pe hard-ul de la Miami, cu 2-0 la seturi, iar pe zgura Iga Swiatek porneste si mai favorita decat in confruntarea pe suprafata dura, astfel incat eu aleg ca pronostic un nou succes in minimum de seturi pentru poloneza.

  Pont: Iga Swaitek 2-0 @1.75 >> CLICK AICI pentru a paria!

Bilet Tenis

Forma Bilet Tenis: Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Bilet Tenis
Castigate: 4 din 16
Unitati: -514

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
39 din 56 70% +1211.00 Vezi Ponturi

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here