Biletul zilei tenis 15 mai 2021

0

Biletul zilei tenis 15 mai 2021 – Va propun pentru ziua de sambata un bilet format din 2 evenimente din turneul de la Roma, din ambele probe de pe tabloul masculin, atat in cea de simplu, cat si in cea de dublu. Acesta are o cota de 2.44 si poate fi plasat pana la 14:05.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei tenis 15 mai 2021

Ponturi pariuri Peers/Venus – Mektic/Pavic (ora 14:05)

 • Cu doar o infrangere in ultimele 4 turnee, Nikola Mektic si Mate Pavic sunt cea mai in forma echipa de dublu in aceste clipe, ei confirmand forma excelenta si la Roma, unde au castigat toate cele 3 confruntari in minimum de seturi.
 • Adversarii lor, austrialinul John Peers si neo-zeelandezul Michael Venus sunt in fata celui mai bun rezultat al sezonului, un an destul de modest pana acum.
 • Acestia s-au descurcat excelent pana acum la Roma, fiind fara set pierdut in meciurile anterioare, la fel ca adversarii lor, insa chimia dintre Mektic si Pavic este la un nivel superior, iar zgura pare sa fie suprafata lor preferata.
 • Mizez astfel pe o noua victorie a perechii croate, urmand ca acestia sa se califice in a 5-a finala consecutiva in circuitul ATP.

  Pont: Victorie Mektic / Pavic @1.44 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Reilly Opelka – Rafael Nadal (ora 14:15)

 • Reilly Opelka a reusit la Roma cea mai buna performanta intr-un turneu Masters 1000, calificarea in semifinale, poate in mod surprinzator, pe zgura, cea mai lenta suprafata din circuit.
 • Insa cea mai buna arma a sa in acest turneu a fost serviciul cu foarte mult kick, cu ajutorul caruia a castigat foarte multe puncte usoare atat pe prima serva, cat si pe serviciul secund.
 • De aceasta data, adversarul sau va fi Rafael Nadal, cel mai bun jucator de zgura din istorie, insa mie imi pare o cota foarte atractiva ca scorul sau fie egal dupa primele 4 game-uri, 2-2.
 • Rafael Nadal va stii foarte bine ce e de facut impotriva serviciului jucatorului american, insa in meciul lui Federico Delbonis, mingea acestuia a atins un punct maxim de 2.14m, ceea ce va fi imposibil si pentru Rafael Nadal sa returneze.

  Pont: Scorul dupa primele 4 game-uri: 2-2 @1.70 >> CLICK AICI pentru a paria!

Bilet Tenis

Forma Bilet Tenis: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Bilet Tenis
Castigate: 7 din 28
Unitati: -1066

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
58 din 82 71% +1942.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here