Biletul zilei tenis 17 mai 2021

1

Biletul zilei tenis 17 mai 2021 – Va propun pentru ziua de luni un bilet format din 3 evenimente, avand loc in turneele ATP de la Geneva si Lyon. Acesta are o cota de 2.77 si poate fi plasat pana la 14:00.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei tenis 17 mai 2021

Ponturi pariuri Coretin Moutet – Cameron Norrie (ora 14:00)

 • Britanicul Cameron Norrie a reusit cel mai bun sezon de zgura din cariera, culminand cu finala de la Estoril, recordul sau fiind de 10 victorii si doar 3 infrangeri.
 • Coretin Moutet este un jucator talentat, insa deseori inconsistent in joc, iar in acest meci porneste cu sansa a 2-a impotriva jucatorului britanicul.
 • Va fi prima confruntare directa intre cei doi jucatori de mana stanga, insa britanicul este jucatorul mai consistent in aceste momente, iar pronosticul meu sigur pentru acest meci este cel putin un set castigat de Norrie.

  Pont: Cameron Norrie +1.5 seturi @1.33 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Jordan Thompson – Pablo Andujar (ora 14:30)

 • Jordan Thomspon nu a impresionat in acest sezon de zgura, avand un record de 2-4, iar in primul tur de la Geneva il va intalni pe ibericul Pablo Andujar, un jucator redutabil pe aceasta suprafata.
 • Pablo Andujar nu a reusit niciun el un sezon foarte bun pe aceasta suprafata, insa are o experienta superioara adversarului sau, fiind mult mai rezistent in schimburile lungi de mingi din spatele terenului.
 • Consider ca Jordan Thompson nu va reusi sa sparga gheata cu prima victorie in ultimele 3 turnee, urmand ca spaniolul sa se impuna fara prea mari probleme, dominand cu autoritate schimburile de mingi.

  Pont: Victorie Pablo Andujar @1.40 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Yoshihito Nishioka – Ugo Humbert (ora 15:30)

 • Fara niciun rezultat notabil in ultima perioada, francezul Ugo Humbert incearca sa impresioneze in fata proprilor fani in turneul de la Lyon, avand un adversar relativ facil in primul tur, in persoana japonezului Yoshihito Nishioka.
 • Japonezul este un jucator modest pe zgura, cele mai bune rezultate inreginstrandu-le pe hard, suprafata pe care poate profita de viteza loviturilor venite din partea adversarilor, in schimb, zgura este o suprafata lenta, unde schimburile de mingi sunt foarte lungi.
 • Ma astept astfel ca balanta sa se incline in favoarea lui Ugo Humbert in aceasta partida, francezul fiind un jucator mai solid decat japonezul, confirmand statutul de favorit in acest meci.

  Pont: Victorie Ugo Humbert @1.50 >> CLICK AICI pentru a paria!

Bilet Tenis

Forma Bilet Tenis: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Bilet Tenis
Castigate: 7 din 28
Unitati: -1066

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
58 din 82 71% +1942.00 Vezi Ponturi

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here