Biletul zilei tenis 19 mai 2021

0

Biletul zilei tenis 19 mai 2021 – Va propun pentru ziua de miercuri un bilet format din 2 evenimente atat din turneul masculin de la Geneva. Acesta are o cota de 2.54 si poate fi plasat pana la 13:00.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei tenis 19 mai 2021

Ponturi pariuri Feliciano Lopez – Domonik Koepfer (ora 13:00)

  • Cei doi jucatori au aratat un joc solid in primul meci disputat la Geneva, in special in game-urile de pe propriul serviciu, oferind putine mingi de break.
  • Ma astept la un inceput de meci echilbrat, in care misiunea ambilor jucatori va fi sa nu isi piarda serviciul, fiind greu de recuperat un astfel de deficit, tinand cont de calitatea jocului celor doi.
  • Aleg astfel ca pronostic un scor egal dupa primele 4 game-uri, 2-2, fiind greu de crezut ca unul dintre jucatori se va desprinde inca din startul partidei, jocul la retur al ambilor fiind deseori deficitar.

    Pont: Scorul dupa primele 4 game-uri: 2-2 @1.93 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Dominic Stricker – Marton Fucsovics (ora 14:20)

  • Germanul Dominic Stricker a produs surpriza primului tur de la Geneva, eliminandu-l pe croatul Marin Cilic, insa croatul traverseaza o forma nefasta in ultimul sezon.
  • De partea cealalta, Marton Fucsovics este un jucator mult mai consistent decat croatul, reusind o partida solida impotriva lui Henri Laaksonen in primul tur.
  • Maghiarul este unul dintre principalii candidati la castigarea trofeului din acest an de la Geneva si consider ca in acest meci nu va avea probleme, avand experienta necesara pentru a impune ritmul partidei si a obtine un nou succes.

    Pont: Victorie Marton Fucsovics @1.31 >> CLICK AICI pentru a paria!

Bilet Tenis

Forma Bilet Tenis: Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Bilet Tenis
Castigate: 4 din 16
Unitati: -514

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
39 din 56 70% +1211.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here