Biletul zilei tenis 20 mai 2021

0

Biletul zilei tenis 20 mai 2021 – Va propun pentru ziua de joi un bilet format din 2 evenimente atat din turneele masculine de la Geneva si Lyon. Acesta are o cota de 2.37 si poate fi plasat pana la 15:50.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei tenis 20 mai 2021

Ponturi pariuri Casper Ruud – Domonik Koepfer (ora 15:50)

 • Dominik Koepfer a reusit sa il invinga in turul precedent pe veteranul spaniol Feliciano Lopez in set decisiv, insa misiunea lui va fi una mult mai dificila impotriva lui Casper Ruud, un jucator extrem de redutabil pe aceasta suprafata.
 • Norvegianul este intr-o forma excelenta, ajungand pana in semifinalele ultimului turneu, la Madrid, turneu din categoria Masters, confirmandu-si inca o data forma buna pe care o traverseaza.
 • Germanul are deseori un joc inconstant, iar Casper Ruud va profita cu siguranta de aceste aspecte, iar eu consider ca victoria norvegianului va fi una facila, in minimum de seturi, fiind unul dintre principalii favoriti la castigarea trofeului de la Geneva.

  Pont: Casper Ruud 2-0 @1.55 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Arthur Rinderknech – Jannik Sinner (ora 16:50)

 • Jannik Sinner a dat dovada de multa maturitate in meciul cu Aslan Karatsev, castigand partida dupa ce a pierdut primul set la 0, iar jucatorul rus este un adversar extrem de redutabil in acest sezon.
 • Sinner este considerat un viitor numar 1 mondial, fiind un jucator extrem de consistent la cei doar 19 ani impliniti, avand deja victorii la jucatori importanti in circuit.
 • Impotriva francezului Arthur Rinderknech porneste ca mare favorit, francezul beneficiind de accederea pe tabloul principal printr-o pozitie de Lucky Looser, unde a confirmat prin victoria in set decisiv cu Mikhael Ymer.
 • Cred ca Jannik Sinner nu va mai avea problemele din meciul precedent, urmand sa se impuna usor, in minimum de seturi, avand un joc mai consistent decat adversarul sau.

  Pont: Jannik Sinner 2-0 @1.53 >> CLICK AICI pentru a paria!

Bilet Tenis

Forma Bilet Tenis: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Bilet Tenis
Castigate: 8 din 17
Unitati: +13

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut
47 din 73 64% +879.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here