Biletul zilei tenis 23 mai 2021

0

Biletul zilei tenis 23 mai 2021 – Va propun pentru ziua de duminica un bilet format din 2 evenimente din turneele de la Belgrad si Strasbourg. Acesta are o cota de 2.08 si poate fi plasat pana la 12:00.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei tenis 23 mai 2021

Ponturi pariuri Jeremy Chardy – Tennys Sandgren (ora 12:00)

  • Jeremy Chardy porneste cu prima sansa in confruntare cu americanul Tennys Sandgren pe aceasta suprafata, cel din urma fiind destul de nefamiliarizat cu jocul lent pe zgura, iar rezultatele i-au lipsit de-a lungul carierei.
  • Jeremy Chardy nu a reusit sa lege 2 victorii consecutive in ultimele luni, fiind insa invins de jucatori mai redutabili decat Tennys Sandgren si ma astept sa controleze aceasta partida, avand un joc mult mai variabil decat jucatorul american, a carui principala arma este forta loviturilor.
  • Tennys Sandgren a obtinut o singura victorie in ultimele 5 turnee, toate pe zgura, forma sa fiind una modesta, iar eu ma astept ca acest record negativ sa continue si in urma acestui duel, meci in care mizez pe victoria lui Jeremy Chardy.

    Pont: Victorie Jeremy Chardy @1.57 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Lauren Davis – Ekaterina Alexandrova (ora 15:30)

  • Intre Lauren Davis si zgura rosie nu este o chimie foarte buna, americanca preferand hard-ul nord-american, suprafata pe care se poate folosi de forta loviturilor venite de la adversarele sale.
  • Ekaterina Alexandrova este in cautarea unui rezultat bun la Strasbourg dupa o serie relativ modesta in ultima perioada tinand cont de statutul sau, iar la Strasbourg este cotata ca una dintre principalele favorite la castigarea trofeului.
  • Va fi prima confruntare directa intre cele doua jucatoare, insa eu ma astept ca rusoaica sa confirme statutul de favorita, avand jocul mult mai bine adaptat suprafetei de zgura, iar jocul sau este mai consistent decat al americancei.

    Pont: Victorie Ekaterina Alexandrova @1.33 >> CLICK AICI pentru a paria!

Bilet Tenis

Forma Bilet Tenis: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Bilet Tenis
Castigate: 8 din 17
Unitati: +13

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut
49 din 77 64% +826.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here