Biletul zilei tenis 25 mai 2021

Scris de Tennis.tipster.9225/05/2021
Bilet Tenis
Forma:
Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
Bilanț: 11 Câștigate *luna in curs
COTA
2.4

Biletul zilei tenis 25 mai 2021 – Va propun pentru ziua de marti un bilet format din 3 evenimente din calificarile turneului de la Roland Garros, atat in proba feminina, cat si in cea masculina. Acesta are o cota de 2.40 si poate fi plasat pana la 11:30.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei tenis 25 mai 2021

Ponturi pariuri Ana Konjuh – Robin Anderson (ora 11:30)

  • Finalista din turneul de la Belgrad, Ana Konjuh, cea care s-a retras in ultimul act din cauza oboselii acumultate in ultima perioada, debuteaza in calificarile de la Roland Garros impotriva unei jucatoare americancei destul de necunoscute in circuit, Robin Anderson, aflata pe locul al 214-lea WTA.
  • In timp ce in ultimele 2 turnee la care a participat, in circuitul ITF, Robin Anderson a fost invinsa de fiecare data in primul tur, Ana Konjuh a impresionat prin calitatea jocului sau in turneul de la Belgrad, castigand nu mai putin de 6 partide.
  • Datorita lipsei din circuit pentru o perioada lunga de timp, Ana Konjuh ocupa in prezent locul al 144-lea, iar un rezultat bun la Roland Garrros ar propulsa-o din nou in top 100, unde in 2017 a ajuns pana pe locul al 20-lea.
  • Mizez asadar pe o victorie in minimum de seturi a jucatoare din Croatia, fiind jucatoarea clar mai buna dintre cele doua.

    Pont: Ana Konjuh 2-0 @1.53 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Francisco Cerundolo – Roberto Cid (ora 12:45)

  • Tanarul argentianian Francisco Cerundolo, finalistul de la Buenos Aires, incepe campania de calificare la Roland Garros impotriva unui jucator brazilian, Roberto Cid, aflat pe locul al 237-lea ATP, cea mai buna clasare fiind locul al 211-lea.
  • Brazilianul a luat parte in intreaga cariera doar in turnee de nivel Challenger si ITF, fara a avea niciun rezultat notabil, iar in ultimele 3 turnee a fost invins de fiecare data in primul tur.
  • Francisco Cerundolo este un jucator extrem de solid pe zgura, disputand meciuri la cel mai inalt nivel in circuit, iar in acest meci porneste ca mare favorit si sunt de parere ca va obtine o victorie usoara, fara probleme.

    Pont: Victorie Francisco Cerundolo @1.18 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Aubane Droguet – Gabriela Ruse (ora 12:50)

  • Gabriela Ruse reuseste de obicei performante solide in primele tururi de calicare ale turneelor de Grand Slam, iar la Paris pare sa aiba un meci la indemana, intalnind o tanara jucatoare din Franta, Aubane Dorguet, de 18 ani, ocupanta locului al 731-lea WTA.
  • Fara niciun rezultat notabil in cariera si in ultima perioada, Aubane Droguet pare sa aiba o misiune aproape imposibila impotriva Gabrielei, o jucatoare cu un joc constant din spatele liniei de fund, fiind capabila sa controleze o astfel de partida in intregime.
  • Consider ca romanca va profita de statutul de mare favorita in aceasta partida si se va impuna usor, in minimum de seturi, la o diferenta substantiala de game-uri, diferenta dintre cele doua jucatoare fiind una considerabila.

    Pont: Gabriela Ruse 2-0 @1.33 >> CLICK AICI pentru a paria!

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
Bilet Tenis
11 Câștigate
11 Pierdute
50% Rata de castig
197 Unitati
Rezultate:
Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
Vezi Ponturi

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: