Biletul zilei tenis 29 mai 2021

0

Biletul zilei tenis 29 mai 2021 – Va propun pentru ziua de sambata un bilet format din 2 evenimente din finalele turneelor de la Parma si Belgrad. Acesta are o cota de 2.17 si poate fi plasat pana la 15:00.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei tenis 29 mai 2021

Ponturi pariuri Novak Djokovic – Alex Molcan (ora 15:00)

  • Pentru Alex Molcan reprezinta cea mai importanta performanta din cariera sa, iar sa il intalneasca intr-o finala ATP pe liderul mondial, Novak Djokovic reprezinta un vis devenit realitate
  • Novak Djokovic, dupa infrangerea in fata lui Aslan Karatsev in precendetul turneu de la Belgrad, are o sansa mare sa isi treaca un nou titlu in fata propriilor suporteri.
  • Este o diferenta uriasa intre cei doi jucatori, iar emotiile isi vor face efectul pentru Alex Molcan, astfel incat aleg ca pronostic o victorie usoara obtinuta de Novak Djokovic.

    Pont: Sub 18.5 game-uri @1.40 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Marco Cecchinato – Sebastian Korda(ora 16:15)

  • Ambii jucatori au aratat o forma excelenta in aceasta saptamana la Parma, Korda fiind fara set pierdut si cu victorii la jucatori precum Lorenzo Sonego sau Tommy Paul, in timp ce Marco Cecchinato a pierdut un singur set, impotriva lui Jaume Munar in semifinale.
  • Marco Cecchinato adora sa joace in fata propriilor suporteri, incarcandu-se pozitiv de fiecare data, iar suprafata de joc il recomanda pe italian in aceasta confruntare.
  • Chiar daca Korda este cotat ca favorit in acest meci, consider ca Cecchinato va oferi o replica solida in aceasta finala si isi va trece in cont cel putin un set, cota fiind una excelenta.

    Pont: Marco Cecchinato +1.5 seturi @1.55 >> CLICK AICI pentru a paria!

Bilet Tenis

Forma Bilet Tenis: Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Bilet Tenis
Castigate: 4 din 16
Unitati: -514

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
39 din 56 70% +1211.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here