Biletul zilei 01.04.2015

419

Vezi aici biletu zilei fotbal de miercuri, 1 aprilie 2015  –  Cum oferta de pariere nu este chiar cea mai buna posibila astazi incercam sa “stoarcem” trei pronosticuri pariuri pentru biletul zilei. Ne-am indreptat atentia spre liga a treia din Italia unde am cautat si am gasit urmatoarele pronosticuri.

Cu sase etape ramase din sezon Pavia se afla pe locul trei. Are 60 de puncte si este la doar trei lungimi de primul loc, pe care s- aflat pana in urma cu doua etape. Are destul de multe remize in ultima vreme dar pentru a ramane in cartile promovarii trebuie sa castige acest joc. Va intalni o echipe de pluton, Cremonese aflandu-se pe locul 13 cu 39 de puncte. Aceasta este fara infrangere acasa de patru jocuri si de aceea nu riscam aici direct pe victoria oaspetilor. In plus Pavia vine si ea dupa trei deplasari incheiate la egalitate. Duelul tur a fost castigat clar de gazdele de astazi, cu scorul de 4:1.

Din nou alegem sa mergem pe sansa dubla x2 la o cota de 1.40. Ne mutam in Group B acolo unde Pisa merge la Carrase. Gazdele se afla pe locul 11 cu 41 de puncte si cum sdistanta de locurile retrogradabile este de sapte puncte nu prea are emotii. Dupa patru meciuri succesive fara victorie a castigat in ultima etpa pe terenul penultimei clasate. Pisa este in criza dupa ce in ultimele patru etape a obtinut un singur punct. Acest bilant a dus-o pana pe locul cinci, in afara pozitiilor de play-off. Trebuie sa-si revina rapid si astazi este ocazia ideala. Pentru sigurana luam insa si x-ul pe langa 2.

Pentru ca avem pana acum o cota destul de mica al treilea pont il alegem ceva mai riscant. In Group C Juve Stabia va primi vizita Aversei. Disputa este important pentru ambele formatii. Gazdele sunt pe patru si lupta pentru a se pastra pe loc de play-off, iar Aversa ocupa locul 18 si inca are emotii ca ar putea ajunge pe ultima pozitie si ar putea retrograda direct. De ce ambele marcheaza daca este totusi un meci dezecehilbrat? Pentru ca Juve Stabia in ultimele patru meciuri (dintre care doua acasa) a marcat, dar a si primit gol ceea ce arata ca defensiv nu este foarte sigura. Aversa de partea cealalta este o buna incasatoare (a luat trei goluri in doua din ultimele trei deplasari), dar are si sase reusite in precedentele patru “iesiri”. In tur Juve Stabia a castigat dupa ce a fost condusa la pauza.

Biletu zilei 1 aprilie 2015
Cremonese – Pavia > sansa dubla x2 > 1.40
Carrarese – Pisa > sansa dubla x2 > 1.40
Juve Stabia – Aversa > ambele echipe marcheaza > 2.35
Cota finala: 4.21

Pariati aici acest bilet si primiti bonus pana la 400 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here